STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Meropi

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Malia

Recenze

Michaela, pobyt s rodinouříjen 2018

6,5/10
Jitka, pobyt s rodinousrpen 2014

Byli jsme velmi spokojeni a dovolená splnila naše očekávání. Meropi mohu doporučit. Klidný hotel, nicméně v rušné lokalitě, což nevadilo, protože stojí na kraji letoviska.

8,5/10
Irena, pobyt s rodinoučerven 2014

9,6/10
Iva, pobyt s partnerem/koučerven 2013

7,4/10

O hotelu

Meropi

Neoficiální popis ubytování

Popis
Moderní rodinný komplex Meropi 4* obklopený stromy a zelení se nachází necelých 5 minut chůze od centra oblíbeného letoviska Malia (Kréta, Řecko). Od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře ho dělí pouhých 250 m. Tato vyhlášená pláž se širokou nabídkou vodních sportů patří k nejvyhledávanějším na ostrově. Hotelovým hostům je k dispozici recepce s Wi‑Fi připojením zdarma ve společných prostorách i na pokojích, internetový kout za poplatek, 2 restaurace a 2 pool bary. Hotel jistě překvapí i potěší nově postaveným akvaparkem. Dále zde najdete 3 sladkovodní bazény, z toho 2 s oddělenou dětskou částí se slunečníky a lehátka zdarma (osušky za poplatek), dětské hřiště a miniklub. Za poplatek je zde mini spa-sauna, parní lázeň a kulečník. Vysoce kvalitní ubytování, široká nabídka služeb v kombinaci s tradiční krétskou pohostinností činí z hotelu Meropi nejlepší volbu pro rodinnou dovolenou.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje superior (max obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace (9 €/den), lednice, TV, Wi-Fi, telefon, sejf (28 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa. Rodinné pokoje s možností až 2 přistýlek (2 místnosti, max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace (9 €/den), lednice, TV, Wi-Fi, telefon, sejf (28 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa. Apartmány s možností až 2 přistýlek (2 místnosti, max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace (9 €/den), lednice, kuchyňský kout, TV, Wi-Fi, telefon, sejf (28 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.
Stravování
Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu. All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj, sušenky. Neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby (10.00-23.00).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.