STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Premium Grand Horizon,Ex Grand Azur

6/10
6/10

Egypt, Hurghada a okolí, Safaga

Recenze

Jiřka, pobyt s rodinoučervenec 2017

4/10
Míša, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

Hotel v žádném případě nikomu nedoporučuji

4,4/10
Jiří, pobyt s rodinoučerven 2017

nevhodný na jakoukoli rekreaci

5,3/10
Patricie, pobyt s rodinoučervenec 2017

Hotel je velmi pěkný, ale orientovaný na arabskou komunitu - evropany museli kvůli rozdílným kulturám nakonec oddělit při stravování. I tak personál po místních nestíhal uklízet odpadky, které místní arabové pohazují všude kolem sebe v restauraci, na pláži i v moři. Bylo to pro nás velikým zklamáním. Údajně bylo po ramadánu, arabové se chovali v restauraci jako utržení ze řetězu, evropanů byla minorita - podle recepce z 1100 lůžek 800 arabů, nebylo to příjemné.

5,9/10
Klára, pobyt s rodinoučerven 2017

Až bude hotel po rekonstrukci, bude to úžasné.

6,6/10
monika, pobyt s partnerem/koukvěten 2017

10/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

5/10
Danielačervenec 2014

Hotel vhodný pro statečné !!!

3,8/10
Veronika, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Tento hotel neodporúčam. Je zameraný v prvom rade na arabskú klientelu a hneď potom na ruskú. Ak nemáte nervy a chuť bojovať o jedlo, pitie, miesto pri stole, atď,... tak zvoľte iný hotel. Najväčším a asi jediným pozitívom tohto hotela je pláž. Je úžasná, má dve časti: kľudnejšiu a "búrlivejšiu"; takže každý si nájde, čo chce.

4,8/10
Jaroslav, pobyt s partnerem/koukvěten 2014

Boli sme v tomto hoteli od 26.5.-5.6.2014. Je to standartny štvorhviezdičkový hotel.Bazeny čiste,more a plaz tiez, uteráky na izbe či na plazí Vám denne vymieňajú. Hotel a jeho zariadenie nie je najnovšie, ale všetko na izbe fungovalo od trezoru, chladničky, klimatizácie, TV, elektriny či vody. Strava nám pripadala miestami jednotvarna, ale chutná. Personál najmä v baroch omnoho ochotnejši keď obetujete občas daky dolar, a potom nemusíte popíjať pivo z plastových 1dcl poharkov. Práca animatorov nám počas dňa pripadala veľmi slabá. Do obchodov sa dostanete pešo asi po 10minutach. Celkovo sme boli s týmto hotelom spokojný.

6,6/10
Lucie, pobyt s partnerem/kouúnor 2013

Vsem preji krasnou dovolenou a drzim palce at si Vas nenejde Faraon s jeho pomstou :-)

7/10
nniikkaa, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

5,8/10
Blanka Müllerová, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Hotel by určitě potřeboval rekonstrukci. Bohužel je velmi oblíbený u Rusů a podle toho to v něm i vypadá. V jídle a pití se hledí spíš na kvantitu než na kvalitu tak aby si Rusáci přišli na své. Pláž pěkná, ovšem lehátek je málo a většinou jsou rozbitá. Hotel má nádherné bazény. Vzhledem k tomu, že to nebyl první pobyt v Egyptě jsme byli dost zklamaní a tomuto hotelu se příště vyhneme. Musím vyslovit pochvalu CK a jejich delegátce za bezchybný servis a úžasně zorganizované výlety.

6,9/10
Lukáš, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

7,7/10
Petr, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

V rámci střediska Hurghada je tento hotel bezesporu na vysoké úrovni jak svou polohou vůči centru i dostupností moře (vlastní pláž), tak vnitřním uspořádáním a nabídkou interních aktivit i občerstvení. Hotel zřejmě nenadchne milovníky nočního života (aktivity do 22., bar do 24.hodiny) ale ti mohou navštívit blízkou nákupní zónu. Ostatní jistě ocení čistotu a klid ve vnitřních prostorách a dobrý přístup do moře včetně možného základního snorkelingu

7,5/10
Jan Ben, pobyt s rodinousrpen 2011

8/10
Miroslav, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

6,6/10
Pavel, pobyt s partnerem/koučerven 2011

7,4/10
Alena, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

7,1/10

O hotelu

Premium Grand Horizon,Ex Grand Azur

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort hostům nabízí celkem 474 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V komplexu se nachází restaurace, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Prázdninový areál nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Při organizaci větších akcí je možné využít kongresových služeb.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. Navíc je k dispozici kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou a varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V resortu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, hra boccia a plážový volejbal. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, kitesurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na kajaku, šnorchlování a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastika a aerobik. V komplexu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V prázdninovém areálu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla. Resort nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.