STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Zora

7/10
7/10

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Primošten

Recenze

Čenda, pobyt s rodinousrpen 2019

7,5/10
Milan a Ivačerven 2015

6,8/10

O hotelu

Zora

Neoficiální popis ubytování

Proč právě sem
Prohlédněte si video o PRIMOŠTENU.
Poloha
na zalesněném poloostrůvku Raduća, cca 300 m od centra města Primošten.
Vybavení a služby
restaurace, plážová restaurace, WI-FI na recepci a v aperitiv baru ZDARMA, směnárna, výtah, sejf, terasa.
Ubytovaní
klimatizované 1-2lůžkové pokoje PROMO a COMFORT***/PREMIER**** se sprchou a WC, balkonem, SAT TV, WI-FI ZDARMA, telefonem, fénem, s možností přistýlky.
Pokoje 2(+2) COMFORT - dvě 2lůžkové ložnice (jedna s oddělenými lůžky a jedna s francouzským lůžkem), balkon, typ 2(+2) PREMIER MF - 2lůžková ložnice, se dvěma přistýlkami (patrové lůžko pro dvě děti do 12 let), s francouzským oknem, typ 2(+2) PREMIER - dvě 2lůžkové ložnice, jedna s francouzským lůžkem (vhodným pro dvě děti), s francouzským oknem, typ 4(+0) PREMIER SUITE - dvě 2lůžkové ložnice, balkon s výhledem na moře, dvě koupelny. Pokoje označené PREMIER - jsou vybaveny novějším zařízením, minibarem, sejfem. Pokoje COMFORT - lednička na vyžádání 10 EUR/den, nemají sejf, klienti mají možnost pronájmu sejfu u recepce za 5 EUR/den. Pokoj typu promo je orientován na park stranu.
Sport a zábava
tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry, dětské hřiště, vodní sporty. V roce 2024 nebude v provozu venkovní bazén se sladkou vodou s uzavíratelnou kupolí, dětský bazén a animace.
Stravování
snídaně formou bufetu, polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.
Pláž
oblázková, cca 30-50 m, sprchy na pláži a lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.
Doplňující informace
klimatizace na pokojích je v provozu pouze v 7. a 8. měsíci, všechny pokoje mají stropní ventilátor. Parkování za poplatek cca 7 EUR/den - platí se na místě. Pobytová taxa - cca 1,60 EUR/dospělá os./den - platba na místě.
Slevy pro děti
dítě do 2 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA. Dítě do 10 let na přistýlce se 2 dospělými - ZDARMA. Dítě od 10 do 12 let - platí 4 990 Kč/týden. Osoba od 12 let na přistýlce - sleva 10 %. Dítě do 12 let na základním lůžku - sleva 30 % (platí pro pokoje typu 2(+1).
Cena zahrnuje
ubytování a snídani/polopenzi na vybraný počet nocí.
Volitelné doplatky
Možnost dokoupení: cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu. Dětská postýlka (na vyžádání) - cca 10 EUR/den, lednička do pokoje COMFORT (na vyžádání) - 10 EUR/den - platba na místě.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.