STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Siros

6/10
6/10

Řecko, Pevnina, Olympská riviéra, Leptokaria

Recenze

Dana, pobyt s přáteličerven 2015

Příjemmný hotel, kousek na pláž i k nákupům,díky delegátům jsme nebyli spokojeni s nabídkou lodních výletů. Leptokaria je pěkné městečko,byla jsem zde opakovaně, majitelé by se měli lépe starat o nemovitost, popsané nedostatky já bych ve své nemovitosti neměla !!!!!!!!!!!!

6,2/10

O hotelu

Siros

Neoficiální popis ubytování

Popis
Atraktivní pobytové zájezdy do letoviska LEPTOKARIA - přímo pod Olympem na pobřeží Egejského moře, asi 90 km pod Soluní. Místní mikroklima s minimálními srážkami a stálými teplotami ovzduší je vhodné pro astmatiky a alergiky. Najdete zde mnoho obchodů, restaurací, taveren, trh - nejvybavenější letovisko na Olympské riviéře. Pláž je dlouhá, písčitá, místy s oblázky.
Ubytovaní
Penzion SIROS - 2 lůžková studia (možnost 1 přistýlky), klimatizace (á cca 8€/den), TV, cca 80 m od pláže. V přízemí penzionu je recepce, kde je Wi-Fi. Studia mají vždy vlastní sociální zařízení a kuchyňku, terasu nebo balkón. Ve studiích nejsou věci osobní a hygienické potřeby, ručníky, mycí a úklidové prostředky, žehlička. Lůžka jsou s povlečením. Voda je pitná. Kuchyně jsou vybaveny základním vybavením (lednice, vařič, základní nádobí). Studia jsou jednoduše zařízená a vybavená.
Tip
!!Pobyt zdarma!! - platí pouze pro zájezdy s bus dopravou. Při zakoupení termínu od 1. 6. - 14. 6. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 29. 5. - 3. 6. Při zakoupení termínu od 14. 9. - 25. 9. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 23. 9. - 27. 9.
Další informace
Výlety: Olymp + Lifidra (25€), Alikies (25€), Meteora (40€), řecký večer (35€), ostrov Skiathos (50€) ,… Nabídka je orientační a platí se na místě.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.