STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Stafilia Beach

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Kiotari

Recenze

Iva, pobyt s partnerem/koučervenec 2022

Celkový dojem velmi dobrý,dovolená splnila to co jsem očekávalal

7,8/10
Lucie, pobyt s partnerem/koukvěten 2022

9,4/10
Marta, pobyt s přáteličerven 2019

Dovolená se nám i přes všechny výše uvedené nedostatky líbila a vydařila. Doporučujeme všem, snad kromě mladých lidí, vyhledávajících ruch a zábavu - ty tu opravdu nejsou, ale nám to tak vyhovovalo.

6,6/10
Klára, pobyt s rodinoučerven 2019

Vhodný hotel pro lidi, kteří hledají bezstarostnou dovolenou, klidný odpočinek a koupání v moři.

6,9/10
Suzanneříjen 2017

Menší klidný hotel s velmi přátelským a vždy nápomocným personálem. Dobrý výchozí bod pro výlety a cestování po ostrově. Rozhodně doporučujeme.

8,5/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2017

7,8/10
Soňa, pobyt s partnerem/koučerven 2017

6,1/10
jana, pobyt s partnerem/koučerven 2016

MĚLA BYCH VÝHRADY K E KLIMATIZACI NA POKOJI, KTERA NENÍ V CENĚ POBYTU. MUSITE SI DOPLATIT 8EU DENNE. NA POKOJÍCH JE NEUVĚŘITELNÉ VEDRO. kLIMATIZACE FUNGUJE POUZE KDYZ JSTE NA POKOJI,COŽ MI PŘIPADÁ DOST NESTADARTNÍ. PŘI PŘÍCHODU NA POKOJ JE OPĚT VEDRO. HOTEL BY MĚL ROZLIŠIT KDE ŠETŘIT A KDE NE !!!

6,4/10
Jaroslav, pobyt s partnerem/koučerven 2016

6,3/10
Pavel, pobyt s rodinoučervenec 2015

6/10
Jiří, pobyt s partnerem/koukvěten 2013

Byli jsme spokojeni, pobyt splnil naše očekávání až na nesolidní až agresivní a sprosté chování recepční těsně před odjezdem na letiště

6,1/10

O hotelu

Stafilia Beach

Neoficiální popis ubytování

Popis
Rodinný hotel sestává z několika budov umístěných v upravené zahradě přímo u nádherné oblázkové pláže letoviska Lardos (Rhodos, Řecko). Pro vaše pohodlí jsou na pláži připravena lehátka a slunečníky zdarma, příjemný stín nabízí také vzrostlé tamaryšky. K vybavení hotelu patří recepce s možností pronájmu sejfu (za poplatek), Wi‑Fi ve společných prostorách zdarma, restaurace, snack/pool bar, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí, s lehátky, slunečníky a venkovní sprchou zdarma, dále plážový volejbal, stolní tenis a menší dětské hřiště. Minimarket je 400 m od hotelu. Několik taveren naleznete v sousedním letovisku Kiotari (4 km), kam můžete dojít příjemnou procházkou po pláži nebo vás tam zaveze turistický vláček. Malebný Lindos s typickými bílými domečky a antickou Akropolí, ale i s nabídkou taveren a obchodů, můžete navštívit autobusem nebo lodí. Jen 1 km od hotelu je oblíbená písečná pláž Glystra s pozvolným vstupem do moře. Pro poznávání krás ostrova na vlastní pěst si neváhejte zapůjčit auto nebo skútr. Doporučujeme všem, kteří hledají klidnější hotely s přátelskou atmosférou a s výjimečnou polohou.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (cca 8 €/den), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (cca 8 €/den), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Jednolůžkový pokoje (max. obsazenost 1 dospělá osoba), klimatizace (cca 8 €/den), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Stravování
Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu. Během dne si můžete objednat lehké občerstvení a nápoje ve snack baru u bazénu nebo oběd v hotelové restauraci.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.