STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Jo-An Beach Hotel

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Adelianos Campos

Recenze

Lubor, pobyt s partnerem/koukvěten 2023

8,3/10
Petra, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

Tento hotel jsme navštívili po druhé, líbí se nám. Jedině u vstupu do moře doporučuji boty, jinak je pláž a moře čisté.

7,5/10
Daniel, pobyt s rodinoučervenec 2022

7,5/10
Květa, pobyt s rodinoučerven 2022

8,2/10
Marie, pobyt s partnerem/kouzáří 2020

7,1/10
Irena, pobyt s partnerem/koučervenec 2020

Hotel je nově zařízen, pokoje hezké prostorné. Jídlo nás nenadchlo. Vstup do moře je kamenitý. Hotel se ale nachází v malé dědince, kde díky koronaviru až na 2 supermarkety a půjčovny aut nebylo nic otevřeno. Za živým střediskem je třeba jet autem či busem, který jede 1x za hodinu do cca 20 minut vzdáleného Rethymmna.

4,8/10
Pavel, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

5,6/10
Hugo, pobyt s rodinoučerven 2019

Velmi hezky hotel a jeste primo na plazi coz preferuji

9,3/10
Zlata, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

6,8/10
michal, pobyt s rodinousrpen 2019

8,6/10
Míra, pobyt s rodinousrpen 2019

9,4/10
Helena, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Děkujeme Student Agency za zprostředkování velmi pěkné dovolené. Oceňujeme ochotu a vstřícnost prodejkyně. Jediná výtka patří delegátce na místě, která nás nečekala při příletu na letišti v Heraklionu, ani při odletu jsme nikoho česky mluvícího nenašli (letadlo mělo 1 hodinu zpoždění a lišily se údaje na informačních tabulích). Až na tuto nepříjemnost prima dovolená :)

8,7/10
S, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

7,6/10
Alena, pobyt s partnerem/koučerven 2018

Velmi pěkný a čistý hotel, který splnil očekávání. Standardní vybavenost v okolí typická pro Řecko.

7,1/10
Zbyšek, pobyt s partnerem/koučerven 2018

Perfektí bylo, že tam nefoukal vítr. Voda v moři je čisťounká. Jídlo skvělé. Lidi okolo hodní a přátelští. Vadil mi pocit stísněnosti a nemožnost vycházek po okolí.

6,6/10
Jaroslav , pobyt s partnerem/koučerven 2018

Určitě se sem vrátíme Váš delegát, který mi pomohl dovolenou vybrat byl víc než vynikající!!!!

9/10
lucka, pobyt s rodinoukvěten 2014

moc pekne a pohodlne ubytovani jen par kroku od plaze, vyborne jidlo, Rethymno je krasne mestecko (busem za 20 minut); koncem kvetna je jeste studene more, ale teplo uz je velke; na plazi je pisek s kaminky; opravdu mila dovolena

7,5/10
Tomáš, pobyt s přáteliříjen 2013

7,6/10
Marek, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Velice pěkný, čistý hotel s dobrým jídlem a příjemnou a velice přátelskou obsluhou. Určitě tento hotel ještě v budoucnu navštivíme. Krasná dovolená!!

7/10
Petr, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

8/10

O hotelu

Jo-An Beach Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel nabízí hostům celkem 90 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (zdarma). Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, budící službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část, kuchyň a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Hosté naleznou v koupelnách kosmetické potřeby a výběr z několika typů ručníků. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole a golf. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například windsurfing, jet ski, jízda na banánovém člunu, plachtění a potápění. V hotelové nabídce jsou také indoorové sportovní aktivity. Hotel nabízí kulečník a za poplatek fitness studio. Zábavní program pro děti i dospělé má v objektu na starost animační tým. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Objekt nabízí mnoho typů stravování. Lze si objednat nocleh se snídaní, polopenzi a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla a dětská menu Hotel nabízí také drobné občerstvení. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.