STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Corfu Senses Resort

5/10
5/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Benitses

Recenze

Dana, pobyt s přátelisrpen 2020

4,9/10

O hotelu

Corfu Senses Resort

Neoficiální popis ubytování

Kladné stránky

oblíbený hotel přímo na pláži
lehátka a slunečníky na pláži zdarma
bazén s dětskou částí

Destinace
Proč právě Agios Ioanis Perosteron?

Patří ke klidným letoviskům na jinovýchodě ostrova. Je obklopeno olivovými háji, lesíky a omýváno tyrkysovým mořem. Město tvoří převážně hotely a apartmány. Leží mezi městy Benitses (3 km) a Moraitika (6km) můžete se tedy vydat objevovat další zajímavá místa. V Benitses stojí za to navštívit unikátní muzeum mušlí nebo nedaleký palác Achillion. V rušné a živé Moraitice si můžete užít bohatý noční život s bary, kluby nebo posedět v pravé řecké taverně s tradičními specialitami.

Vzdálenost od letiště: 15 km.

Pláž: oblázková pozvolným vstupem do vody.

Moře: průzračně modré

Aktivity v okolí: služby v hotelu, návštěva okolních letovisek, zapůjčení aut, skútrů nebo fakultativní výlety po okolí.

Ubytování: hotel s all inclusive

Váš delegát: Iveta a Ivana

Hotel CORFU SENSES RESORT

Hotel Corfu Senses Resort se nachází v oblasti Agios Ioannis Peristeron na Korfu - přímo na pobřeží. Tato oblast se nachází jen cca 15km od hlavního města ostrova Kerkyra. Je ideálním výchozím místem pro výlety. Ať se vydáte na jakoukoliv stranu objevíte vždy nějakou zajímavost. Oblast Agios Ioannis Peristeron se nachází mezi malebnou starou vesničkou Benitses a rušným letoviskem Moraitika. Necelých 10km od hotelu se nachází i palác Achillion, který býval letním zámečkem rakouské císařovny Sissi. Neváhejte také navštívit oblíbené restaurace, které se specializují na gyros.

Pokoj pro 2 osoby (P 2)

prostorný pokoj s manželským dvoulůžkem s možností přistýlky. Pokoj má balkon s bočním výhledem na moře, vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou), centrální klimatizaci, TV/SAT, mini lednici.

Vybavení hotelu

24 hodinová recepce, trezor na recepci za poplatek, bazén s oddělenou dětskou částí u kterého jsou lehátka a slunečníky zdarma, restaurace, bar u bazénu s wi-fi zdarma, internetový koutek (za poplatek), výtah, sluneční terasa, soukromé parkoviště zdarma.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení obědů a večeří formou bufetu.

Vzdálenosti

pláž 0 m, nejbližší supermarket cca 100 m, hlavní město Kerkyra 17 km, letiště Korfu 17 km.

Pláž

oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu s lehátky a slunečníky zdarma.

Zábava a sport

stolní tenis, volejbal, kulečník, šipky (za poplatek), animační programy. Vybírat také můžete z pestré nabídky vodních sportů za poplatek (potápění, loďky a šlapadla, windsurfing, skůtr, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny nebo jízda na banánech).
V sousedních rušných letoviscích Moraitika a Benitses možnost nákupů, nebo návštěva restaurací a barů. Autobusová zastávka je přímo před hotelem.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.