STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Alexander House Hotel

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Agia Pelagia

Recenze

All, pobyt s rodinousrpen 2021

Hotel nedoporučuji

4,7/10
Zuzka, pobyt s rodinoučerven 2019

odpovídající ceně. jídlo super,velký výběr. pokoj prostorný,úklid a výměna ručníků každý den. klima na pokoji zdarma. spokojenost

7,5/10
Stanislav, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

Byli jsme nadmíru spokojeni :-)

8,9/10
Michal, pobyt s partnerem/koučerven 2016

8,8/10
Martina, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

5,8/10
Leona, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

S CK už nikdy!

4,2/10
klára, pobyt s rodinouzáří 2014

Vhodné pro rodiny s dětmi díky velkým pokojům, bazénu a dobrému vstupu do moře. Mladí mají zase kam zajít za zábavou. Na delegáta v ničem nespoléhejte. Late check-out z hotelu do 18h za 20 eur. Nicméně možnost late check-out se dozvíte až v den odjezdu na základě obsazenosti, takže na to moc nespoléhejte. Nabídli nám přestěhování na odpoledne do jiného hotelu za stejnou cenu, nakonec jsme to vyhádali za 10 eur.

8,8/10
Kristýna, pobyt s přáteličervenec 2014

Hotel nedoporučuji. Je uveden jako čtyřhvězdičkový, čemuž rozhodně neodpovídá. Vybavení hotelu je obyčejné a zastaralé. Jídelna nabízí upatlané stoly a špatně umyté nádobí. Na pokojích chybí fén, který měl být součástí vybavení. Posilovna je tragická, bazén odpovídající. Animační programy žádné. Pokud si zaplatím all inclusive, čekám nějaké služby a kvalitu. V tomhle hotelu si člověk zaplatí, ale kvalita tomu rozhodně neodpovídá. Jídlo bylo zkažené, nekvalitní a ošizené. Na pokojích byli švábi. Loni jsme bydleli na Rhodosu v levnějším hotelu Princess Flora, který měl o hvězdu méně a all inclusive zde vypadalo jinak – mnohem lepší nabídka jídel, pití, součástí byly míchané drinky a podobně. Takže radím neřídit se vždy tím, že čím dražší hotel, tím lepší služby.

5,3/10
Verča, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

Dovolenou jsme si užili. Agia Pelagia je klidná část. Pláž je zde písčitá, ale v moři už jsou kameny, doporučuji obuv do vody. Šnorchlovali jsme a viděli jsme zajímavý mořský život.

7,3/10
Michaela, pobyt s rodinousrpen 2013

Nádherná, odpočinková dovolená s rodinou a přáteli.

9/10
Andrea, Petr, pobyt s rodinoučervenec 2013

Problémy s ubytováním, neschopnost delegátky, CK Pantour nedoporučuji. Nebyly dodrženy podmínky smouvy a veškeré zapalacené služby. Měli jsme skaženou dovolenou.

5,2/10
Jakub, pobyt s partnerem/kousrpen 2010

Pokoje temné, zatuchlé ( u nás v pokoji tekla skrz zeď voda ,tak jsme ho reklamovali, uspěšně. Další den tam uz byl nastěhován někdo jinný a to se opakovalo ob den.) Hrozné sklamání čekali jsme více od 4 hvězd. Pláž úzká a přeplnená, přes 1/3 betonový val.

3,6/10
Martin, pobyt s rodinouříjen 2012

7,2/10
Vlasta, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

prima dovolená

6,5/10
Alexej, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

6,5/10
Vladimír, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

cestoval jsem s manželkou a vnučkou

7,7/10
Marie, pobyt s partnerem/koučerven 2012

6,1/10
Jarmila Charfreitagova, pobyt s partnerem/kouříjen 2011

Skromný, klidný rodinný hotel, který byl podle očekávání - i když ne podle uváděných hvězdiček ! Co zklamalo byla slovenská delegátka, která nám již při jízdě k hotelu řekla, že jelikož je hotel tak daleko, tak tam za námi nepříjde a ani uvítací schůzka se nebude konat, ale kdybychom měli nějaké dotazy nebo problémy, tak jí můžeme zavolat na jedí řecké číslo na mobilu. Taky to, že se nekonali vůbec žádné zájezdy a jen jsme byli odkázáni si buď zajet do Heraklionu místním autobusem nebo si pronajmout auto nebylo zrovna nejšťastnější. Jen díky tomu, že mluvíme německy a že delegátky jedné německé CK byla na hotelu 3x do týdne jsme nakonc přesto měli velmi hezký výlet.

5,8/10
Marie, pobyt s přátelisrpen 2011

Je tam hezky

7,4/10
Vlaďka, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

5,1/10
Karolina, pobyt s partnerem/koučerven 2011

5,9/10
Jiří, pobyt s partnerem/koukvěten 2011

Hotel, služby a stravování odpovídající ceně, kterou jsme za pobyt zaplatili. Městská pláž cca 100 m od hotelu, možno využít další okolní pláže. Místo pro trávení velmi klidné, nenáročné dovolené. Celková spokojenost.

6,6/10

O hotelu

Alexander House Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají celkově k dispozici 95 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde hotelový sejf. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít autopůjčovnu, lékařskou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Hosté hotelu dostanou na uvítanou dárek. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je tady sejf. K dispozici je také lednička a mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - rybaření a jízda na koni. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - šnorchlování a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř hotelu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a gymnastika. V objektu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa a masáže. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dětská menu. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.