STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Vantaris Beach

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Georgioupolis

Recenze

David, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

7,6/10
Radim, pobyt s partnerem/koukvěten 2017

8,6/10
Jana, pobyt s partnerem/koukvěten 2017

8,3/10

O hotelu

Vantaris Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort hostům nabízí celkem 170 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 6 vedlejších budovách. Díky WiFi ve společných prostorách se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Prázdninový areál nabízí vícejazyčný personál, autopůjčovnu, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Pokoje mají kingsize manželskou postel nebo rozkládací pohovku. Za příplatek je zde sejf. Hosté mohou použít mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například jízdu na kole/horském kole, tenis, fitness studio, stolní tenis, kulečník a gymnastiku. Resort nabízí svým hostům také živou hudbu a diskotéku. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla. Prázdninový areál nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.