STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Cook’s Club Calvia Beach

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Magaluf

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Cook’s Club Calvia Beach

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Hotel se nachází mezi městy Palma Nova a Magaluf, která jsou proslulá množstvím zábavních aktivit, atrakcí, barů, restaurací, vodních sportů a cyklistických tras. Necelých 600 m od hotelu se nachází zábavní park Kathmandu. Hotel se nachází přibližně 1,5 km od centra města. 16 km od hlavního města ostrova Pallma de Mallorca, cca 20 km od přírodní rezervace Puig de Galatzó a cca 5 km od delfinária Marineland v Calvii.

Poznámka: Hotel je určen pouze pro osoby starší 16 let.

Poznámka: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 2,20 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

.

Pláž

Pláž Playa de Palmanova (veřejná, písečná) se nachází přibližně 300 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky - za poplatek.

K dispozici pro hosty

Recepce s nepřetržitým provozem, sladkovodní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), snack bar u bazénu (10:00-18:00), zahrada, trezor (za poplatek), fax (za poplatek), půjčovna aut (za poplatek), lékařské služby (za poplatek), prádelna (za poplatek), směnárna.

Internet

V celém hotelu i na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

.

Catering

Snídaně se podávají formou bufetu.

Sportovní a animační program

Pro hosty, kteří jsou rádi aktivní, hotel nabízí: posilovnu, ping-pong, lukostřelbu, vodní pólo, kulečník (za poplatek).

.

Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Zákazníci oceňují hotel pro jeho dobrý poměr ceny a kvality a blízkost písečných pláží, kaváren, restaurací a obchodů. Hotel doporučujeme jak těm, kteří ocení odpočinek a rodinné chvíle, tak i těm, kteří se rádi aktivně baví během četných diskoték pořádaných v Magallufu.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.