STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Blue Star

7/10
7/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya

Recenze

Bohumír, pobyt s partnerem/kouříjen 2017

7,4/10
Jindřich, pobyt s rodinousrpen 2017

5,8/10
Pepa, pobyt s rodinoučervenec 2017

5,2/10
Zora, sám/aříjen 2015

8,4/10
JIRI, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

6,5/10
Honza, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Super hotel, ne však pro rodiny s dětmi. Vzdálenost od pláže není problém. Velká výhoda je All in bar na pláži, jíné hotely to nemívají. Trochu tvrdší matrace na pokoji a občasný hluk na chodbě. Jídlo perfektní. Po městě se dá cestovat místními autobusy.

7,3/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

6,4/10

O hotelu

Hotel Blue Star

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1995. Objekt má 310 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také dětská herna a knihovna. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Za příplatek je k dispozici také sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. plážový volejbal. Hosté si mohou vyzkoušet aqua aerobik a za poplatek šnorchlování. Hotel nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastiku a aerobik. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa a parní lázeň, za příplatek pak saunu, hammam a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.