STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Penzion U Nadi

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Radka, pobyt s rodinousrpen 2022

7,6/10
Iveta, pobyt s rodinousrpen 2017

6,6/10
Dagmarsrpen 2014

9,6/10
Pepin, pobyt s rodinouzáří 2014

Doporučuji. Pokud nejste moc nároční (all inclusive, bazén apod.). Za tu cenu je to odpovídající typ zájezdu. Za 4 hodiny jsme byli z domu až u moře.

7,3/10
Michaela, pobyt s rodinoučerven 2014

+ česky mluvící majitelé + dobře vybavená kuchyňka s plynových vařičem + krásné prostředí s květinami + čisto + okolí - blízko Aquapark, supermarket, hlavní nákupní ulice /restaurace, bary/ - větší vzdálenost k moři

6,8/10
Jakub, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Dovolená v Bulharsku se nám z celkového pohledu líbila. Skvělé bylo ubytování, moře moc čisté nebylo, ceny příznivé.

7,7/10
Marie, pobyt s přátelisrpen 2012

Jediný problém byly noční lety tam i zpět. S malými dětmi - příšerné!

8/10
Marcela, pobyt s přátelisrpen 2012

Penzion bych určitě doporučila. Paní majitelka byla velmi ochotná a obětavá, Nevýhodou je pouze absence výtahu, bydlela jsem ve 4 patře, ale není to nic tragického.

8,9/10

O hotelu

Penzion U Nadi

Neoficiální popis ubytování

Poloha 
Náš nejoblíbenější penzion v klidné části Primorska. Klienti se neustále vrací a tak je často vyprodaný již v březnu. Zásluhu na tom mají i příjemní majitelé. Vzdálenost od severní pláže je 12 min. od jižní 10 min. Na hlavní třídu 5 min.
Ubytovaní
Penzion nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky (rozkládací křeslo, v některých pokojích pevné lůžko) vybavené sociálním zařízením, klimatizací za poplatek, lednicí, TV, balkonem, Wi-Fi připojením. Na prvním a druhém patře jsou k dispozici společné kuchyňky.



Dále penzion nabízí ubytování ve studiích a apartmánech, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi. Studia a apartmány se nachází ve třetím patře. Studia- ubytování je ve dvoulůžkovém studiu s možností přistýlky nebo čtyřlůžkovém studiu (max. obsazenost 3 dospělí a 1 dítě) s částečně oddělenou ložnicí a obývacím pokojem s rozkládacím gaučem a křeslem. Apartmán má dvě oddělené dvoulůžkové ložnice. Studia i apartmány jsou nově vybavené, mají kuchyňský kout, lednici, TV, varnou konvici, balkón a vlastní sociální zařízení, Wi-Fi připojení, klimatizaci za poplatek na místě. Vzhledem k situaci, kdy elektřina pořad zdražuje, majitele penzionu jsou nucené zpoplatnit používání klimatizaci částkou 5 Leva/ den (cca 65 Kč/den). Není to povinný příplatek, kdo nechce klimatizaci používat, pak nic nepřiplácí. Případný příplatek platí se pouze na místě.
Stravování    
Bez stravy. Možnost dokoupit v okolních restauracích.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.