STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Marhaba Club

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Sousse

Recenze

Jaroslava, pobyt s partnerem/kouzáří 2021

Celkový dojem zkazil neupravený špinavý bazén a nedostupné All inclusive u bazénu a na pláži. I přes tyto nedostatky musím velice pochválit přístup a profesionalitu personálu. Který nám svým přístupem dovolenou vylepšil.

7,6/10
Ivana, pobyt s rodinoučervenec 2021

Velmi se nám dovolená líbila. Prostředí, bazény, moře - krásné. Hodně tomu přidalo to, že bylo v té době v areálu velmi málo lidí. Chtěli bychom se tam ještě někdy vrátit. Hotel bych doporučila všem, co si chtějí užít hezkou dovolenou.

7,8/10
Barbora, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

9,5/10
Markéta, pobyt s rodinoučerven 2016

6/10
Jiří, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Dovolená byla sice pěkná , ale zklamala mě ta obsluha v restauraci a to ubytování . Chtěli nás po příletu ještě ubytovat v hotelu který byl zrovna v rekonstrukci . Určitě by to bylo hezké tam bydlet , ale to když jsme tam přišly a viděli všude ten nepořádek , jak se všechno dodělává a nikde žádný nábytek , tak nás to celkem vyděsilo . Nedovedl jsem si představit , že budu chodit k moři , nebo do areálu zedníkům přes jejich rozdělanou práci . Myslím si , že měl být hotel dávno hotový , když tam chtěli ubytovat hosty !! Jinak z cestovní kanceláře byla paní / slečna velice ochotná . Cokoliv jsme potřebovali , ve všem nám vyhověla .

5,9/10

O hotelu

Marhaba Club

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do horních poschodí je možné vyjet výtahem. V klubu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná rozkládací pohovka. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také lednička a mini lednička. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V klubu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, golf a lukostřelba. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na banánovém člunu, plachtění, jízda na kajaku a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, squash, gymnastika a aerobik. V hotelu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V klubu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.