STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Le Soleil Bella Vista

8/10
8/10

Tunisko, Pevnina, Monastir

Recenze

Michaela, pobyt s rodinousrpen 2023

2,5/10
Kata, pobyt s rodinoučervenec 2023

6,5/10
Věra, pobyt s rodinousrpen 2022

Hotel má svoje pozitiva, ale už bych se do něj nevrátila. Nemyslím si, že jsem náročný host, ale na některé věci si zkrátka nezvyknu. Naštěstí všechna negativa předčil bazén a tobogány pro dceru, která si to užila na 100%. Velkým negativem (přestože jsme byli na dovolené a měli se od internetu odpočinout) je wifi. Ta je dostupná pouze na recepci a i tam byla velmi slabá. Odeslat fotku byl nadlidský výkon. Cca hodinu denně byl signál silný, ale nejednalo se o stejný denní úsek, nevypátrala jsem, kdy se wifi zapíná a kdy vypíná.

7,2/10
Ilona, pobyt s rodinoučervenec 2022

9,8/10
Filip, pobyt s rodinoučerven 2022

Příjemná dovolená s rodinkou u moře a bazénu.

6,3/10
Miluše, pobyt s rodinoučervenec 2021

Dovolená byla krásná , užili jsme si ji celá rodina , počasí vyšlo , jen veliká náročnost se všemi potřebnými dokumenty kolem Covid 19 , testy a podobně...

8,6/10
Vitačerven 2021

10/10
Irena, pobyt s přátelizáří 2019

8,8/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2019

9,9/10
Jan, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

Hotel je spise vhodny pro rodiny s deti (bylo tam hodne rodin s detmi), kteri chtej travit dovolenou v hotelu u bazenu a u more a nemaji potrebu poznavat i okoli. Byly jsme zklamani ze sme se nemohli vecer nikde projit, projit si okoli a podobne. Moznost busem/taxi zaject do okolnich mest Monastir a "Sus", ovsem krome trznic se smlouvajicima prodejcema(nas to bavilo) neni nic jineho ke zkoumani, krome bordelu a spiny. Pobyt se nam velmi libil, jedine negativa byla : - hodne neprijemnych Ruskych turistu - obcas hlavni jidlo k obedu/veceri byl problem, ale vzdy jsme si vybrali -vyziti spise v hotelu, v okoli nic, ovsem super nabidka vyletu od pořadatelské ck

7,9/10
Pavlína, pobyt s rodinoučervenec 2019

Tento hotel můžu doporučit... Naše první cesta do Tuniska ...maximální spokojenost...pro nás překvapení....personál...animace... strava...moře...bazény...děti byly spokojený....chválím jak cestovní agenturu, která nám zájezd zprostředkovala.... ochota....tak i pořádající cestovní kancelář....vše na 1*.... příště opět Tunisko 🥰🥰🥰

9,1/10
Vlaďka, pobyt s rodinoučervenec 2019

8,1/10
Marcela, pobyt s rodinoučerven 2019

9,4/10
Václav, pobyt s rodinoučerven 2019

Hotel, lidé, služby, moře, vše bylo skvělé. Výlety po okolí dostačující, kdo se nebojí a vyjde sám do města, tak zde pro turisty pořádají výlety i místní lidi a dá se s nimi vyhandlovat 1/2 cena než v hotelu. Celkově jsem až na trošku horší stravu byl moc spokojen a klidně se vrátil.

7,6/10
Jaroslavčervenec 2018

6,9/10
Jarka, pobyt s přáteličerven 2018

V tomto hotelu jsme byly s kamarádkou již po čtvrté a tak jsme věděly, co nás čeká a nebyly jsme zklamané. Pouze si dovoluji připomínku, že by bylo asi lepší nepsat, že v hale na recepci je k dispozici bezplatná Wi-Fi, protože je víceméně skoro nefunkční a nebo pouze v brzkých ranních a nebo pozdních nočních hodinách. Myslím si, že taková věc jako je wi-fi už by měla být samozřejmostí každého lepšího hotelu. Jsou přece jen lidé, kteří i na dovolené musí vyřídit důležité pracovní věci a tady to fakt byla jedna velká zoufalost.

8,3/10

O hotelu

Le Soleil Bella Vista

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Prázdninová vesnice pochází z roku 1993. Komplex hostům nabízí celkem 400 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V komplexu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Dále je zde pračka a sada na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V prázdninové vesnici je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. K vodnímu sportovnímu programu komplexu patří vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu, jízda na kajaku, aqua aerobik a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastika, aerobik a házená. V komplexu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže a solárium. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V prázdninové vesnici jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla. Komplex nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.