STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Caribbean World Mahdia

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Mahdia

Recenze

Jana, pobyt s přátelizáří 2023

Úžasná dovolená, kam se ráda opět vrátím

9,3/10
Monika, pobyt s rodinousrpen 2023

hotel je nevhodný pro dovolenou - v akvaparku jsou zlomené podstavce a je zakázáno jet na tobogánech, sloupy je už nedrží, akvapark se rozpadá, pokoje jsou plesnivé a jsou tam šváby, jídlo není dobré, ovoce nepodávají, zmrzlinu už vůbec ne, delegát bohužel nepomáhá a říká nepravdivé a zavádějící informace

4,5/10
Ida, sám/ačervenec 2023

5,5/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2018

7,5/10
Richard, pobyt s rodinoučervenec 2017

8,3/10
Janazáří 2016

2,3/10
Sylvia, pobyt s rodinoučervenec 2016

Nezapomenutelné zážitky - co se týká animačního týmu jsou bezkonkurenčně nejlepší co jsme zažili. Jedná se o animátory, kteří zde pracují někteří už 10 let a proto je to taková kvalita . Jsou sehraní , zábavní , profesionální !! Pobaví se , jak děti, tak dospěláci !!

8,3/10
Dana, pobyt s rodinousrpen 2015

7,1/10
Václav, sám/asrpen 2015

To jídlo a nedostatečná klimatizace a žádné informace o teplotě...Prostředí pěkné.

6,5/10
Jitka, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

kvalita odpovídá ceně

6,5/10
Katka, pobyt s přáteliříjen 2014

6,6/10
Romain, pobyt s rodinouříjen 2014

Po příletu jsme se dověděli, že hotel do kterého jsme měli původně rezervaci, zavřeli (nebo změnil majitele během našeho dvouhodinového letu z Prahy) a zástupce CK nás šoupnul, a měl jsem dojem že i bez možnosti výběru, do "zemljanky" se vznešeným jménem Yassmine Beach Hotel - Hammamet, což byla destilovaná hrůza a její popis by zabral mnohem víc, než počet povolených znaků na komentář, přičemž bych nejspíše nešetřil ani vulgárními výrazy. Druhý den ráno jsme měli sbaleno a vyžádali si stěhování do jiného hotelu, do hotelu, kde se nebude mluvit jen rusky, a kde budou alespoň základní věci fungovat. Náš požadavek, a ve finále i představu o ubytování a službách, nabídnutý hotel Caribbean World Mahdia splnil a dovolená dopadla skvěle.

6,4/10
Iva, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

8,3/10
Roman, pobyt s rodinousrpen 2014

4,9/10
Míša, pobyt s rodinoučervenec 2014

Mahdia má nádherné moře. Užili jsme si ho na plné pecky. Dovolenou jsme si udělali krásnou, mrzí mě ale následující: že jsem vybrala hotel s majoritou ruské klientely. Vždy jsem věřila, že jsou to pouze předsudky vůči "Velkému bratrovi", ale ověřila jsem si že Rusové jsou arogantní, jejich děti drzé a nevychované. Já bych to osobně snesla, ale mrzelo mě hnusné chování k synovi. Byl naprosto drsně odstrčen od hracího stolu, kde jsme vystáli frontu, byl svědkem toho, jak ruský chlapec málem umlátil ještěrku, na kterou jsme se jen dívali, neustálé pokřikování: Ja Ruskij,ja neponimaju... ne, už nikdy. Hotel postrádá odvětrání či klimatizaci vstupní haly a jídelny. V hale se kouří, takže je tam nedýchatelno, v jídelně je smrad a vedro. Dále jsem nebyla spokojena se službou hlavní delegátky. Potřebovala jsem vyměnit pokoj (nefungovala klimatizace a první noc byla náročná), jediné, co jsem od ní "získala" byl slib, že "se pokusíme poprosit druhý den o jiný pokoj".Zařídila jsem si sama.Bakšiš

5,1/10
Hana, pobyt s rodinoučervenec 2014

S dovolenou jsme byly vcelku spokojeni. Děti si to užily víc. Neočekávali jsme nějaký luxus, takže jsme byli vcelku spokojeni. Ovšem příště budeme vybírat spíš s menších hotelů nebo resortů. Jediný velký nedostatek se nám jevil nedostatek lehátek a slunečníků...V ceně all inclusive bylo zahrnuto lehátko se slunečníkem, ale evidentně hotel takovým počtem lehátek a slunečníků nedisponuje! Celou dovolenou jsme vstávali před 6h, abychom si lehátka obsadili. Okolo 7h už nebyla šance... Hotel sice nově za našeho pobytu přišel s rezervačním systémem na č.pokoje, ale vůbec to nefungovalo. Jediný způsob byl vstát za rozbřesku a vyrazit na pláž....

6,4/10
Míla, pobyt s rodinouříjen 2012

Starší hotel,ale čistý,v sezóně bych sem nejela,musí tu byt hrozně moc lidí,v říjnu super i obsluha,jídlo porad dokola,týden se dá na něm přežít.Pláž a moře nádhera,stejně tak bazén.Tuniští muži klasicky otravní,stále vás někam zvou a svádí když jedete bez chlapa:)Animace úrovně školní besídky,večer v hotelu nuda a nuda.Plus bonus všudypřítomní opilí Rusové...ale za to hotel nemůže .Jinak my v říjnu cely týden 32stupnu což bylo super.

6,8/10
ajka, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

6,8/10

O hotelu

Caribbean World Mahdia

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). V hotelu se nachází restaurace, snídaňový salónek, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Ke všem pokojům patří sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Zařízení pokoje doplňuje telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf a lukostřelba. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, jet ski, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na kajaku, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř hotelu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, jóga a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v hotelu použít Visa.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.