STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Luna

7/10
7/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry

Recenze

Hanka , pobyt s rodinoučervenec 2022

Přemýšlíme, že letos pojedeme zase.

6,9/10
Hanka , pobyt s rodinoučervenec 2022

Spokojenost.

7,4/10
Tereza, pobyt s rodinousrpen 2021

6/10
Jarda, pobyt s rodinousrpen 2019

Většina podle očekávání

6,3/10
Břetislav, pobyt s partnerem/koučerven 2019

8,3/10
MaT, pobyt s přáteličerven 2017

7,1/10
Dušan, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Spokojen, ostatní hotely jsou prý horší.

6,4/10

O hotelu

Luna

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají celkově k dispozici 550 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Objekt nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Business centrum nabízí podporu v obchodních záležitostech - je k dispozici fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel, queen size manželská postel nebo rozkládací pohovka. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis a plážový volejbal. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a gymnastika. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, kosmetický salon, masáže, akupunkturu a omlazující procedury a za příplatek také solárium. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.