STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Caribbean World Thalasso Djerba

8/10
8/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba

Recenze

Veronika , pobyt s rodinoučerven 2023

8,4/10
Blanka, pobyt s partnerem/koulistopad 2021

7,7/10
Ivet , pobyt s přátelisrpen 2020

Perfektní dovolená

9,5/10
Annasrpen 2020

Skvělé, velice příjemně překvapeni úrovni hotelu i obsluhy..opravdu doporučujeme a rádi se vrátíme.

7,9/10
Vladislav, pobyt s rodinoučervenec 2019

6/10
Martina, pobyt s rodinouduben 2019

Celkově jsme si dovolenou velmi užily. Naše delegátky jsou opravdové profesionálky, hlavně paní Dáša byla výborná. Určitě místo doporučuji, příště bych možná zvolila pozdější termín, aby byl přítomen český animátor pro děti.

9,6/10
Michal, pobyt s rodinoučervenec 2018

Příjemná dovolená na hezkém místě. Za své peníze jsme dostali přesně to, co jsme očekávali. Rád bych vyzdvihl též práci lidí ze Student Agency při výběru a zajištění zájezdu.

9/10
Monika, pobyt s přátelikvěten 2018

Hotel vřele doporučuji, spousta lidí se do něj vrací a já to mám také v plánu, určitě Vás nezklame.

8,4/10
Tomáš, pobyt s rodinouříjen 2017

Samotný zájezd velmi příjemné překvapení a to jsem dost náročný.

8,8/10
Lenka, pobyt s rodinousrpen 2017

8,8/10
Jirka, pobyt s rodinoučerven 2017

7,1/10
Blanka, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Hotel nebyl nejnovější, ale všude bylo čisto a milý a ochotný personál. Jídlo bylo výborné a bylo ho hodně. Pláž čistá, každé ráno zde uklízeli chaluhy a řasy. Kdyby bylo víc možností výletů, tak se sem vrátím. Jinak válecí dovolená

6,8/10
Hana, pobyt s partnerem/koučerven 2016

5,8/10
Petra, sám/akvěten 2016

9/10
Andrea, pobyt s rodinouříjen 2014

Perfektní servis, výborné jídlo a hotel na výborné úrovni.

8,8/10
Kateřina, pobyt s rodinoukvěten 2014

8,9/10
Petra, pobyt s partnerem/koukvěten 2014

8,3/10
Renáta, pobyt s partnerem/kouduben 2014

8/10
Veronika, pobyt s partnerem/koulistopad 2013

Z počátku jsme se obávali pozdního výběru dovolené (termín dovolené až listopad), hlavně kvůli počasí ale také kvůli programům a nákupním možnostem.Naštěstí to vůbec nebylo třeba. Hotel i okolí žil jako v hlavní sezoně a počasí bylo vynikající okolo 30 stupňů.

8,8/10
Tomáš, pobyt s rodinouříjen 2013

Poprvé co jsme vycestovali na dovolenou do "arabského světa" s mírnou obavou co nás čeká.Ještě k tomu na přelomu října a listopadu - ale musíme přiznat ,že jsme byli velmi mile překvapeni, byť po první noci jsme měnili pokoj z důvodu hluku nějakého technického zařízení hotelu, ale bylo nám vyhověno bez jakýchkoliv problémů či dohadování.Personál velmi vstřícný,hotel nad očekávání čistý,vyžití pro děti i dospělé plně dostačující a jídlo bez jakýchkoliv problému, vždy bylo z čeho vybrat a dostatek. Takže můžeme vřele doporučit i co se týče počasí a teploty moře.Jediný drobný nedostatek bylo připojení k internetu, které bylo k dispozici pouze na recepci v hale a velmi pomalé vzhledem k počtu připojených.Cestovní kancelář bez jakýchkoliv výtek- naopak absolvovali jsme výlet na Saharu a paní průvodkyně byla úžasná, poodhalila nám tajemství života obyčejných lidí v Tunisu velice příjemným výkladem během cesty. Doporučení CK také bez ztráty hvězdičky.

8,1/10
Lucie, pobyt s rodinouzáří 2012

doporučuji

8,9/10
Pavel, pobyt s rodinoučervenec 2012

8,8/10
František, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Hotel jako takový působí velmi dobrým dojmem. V našem případě nám tento dojem zkazila recepce, která Vám nabídne naprosto nefunkční pokoj a strávíte téměř celý den tahanicemi o výměnu. Potom už bylo vše O.K., samozřejmě je třeba akceptovat to, že všude jsou upřednostněni hosté z Francie. Moře s jistými výhradami, záleželo na počasí, někdy vody plná trávy, která je všude po pláži (tu každé ráno uklízeli), někdy čistá, písek velmi jemný, příjemný, trvalý větřík z moře na pevninu, příjemný, plavání v moři nejlépe po ránu, později dost vlny. V těchto destinacích se jedná o lepší hotel než průměr, ale na označení xxxx+ zapomeňte

6/10
Monika, pobyt s partnerem/koučerven 2012

7,3/10
Petr, pobyt s přáteliduben 2012

Velmi vhodný a dobrý tip na bezva dovoleno. Dopručuji na relax!

9/10
Ivana, pobyt s rodinouzáří 2011

7,8/10
Pavel Anděl, pobyt s rodinoučervenec 2011

Poměr cena / výkon báječný - z Dejrby je tento hotel jednoznačně "1" - asi najdete i o malé poznání lokalita lepší , ale určitě o velké poznání /ve smyslu výdaje/ vyšší - za 13 dní 2 dospělí + 2 děti v sezóně 56tis.Kč s tím, že nemusíte utratit ani korunu navíc. To vůbec není špatné. Slunce a vody budete mít vždy dost !!! :-) Bonne journée ! :-) P.A.

8,4/10
Markéta, pobyt s rodinoukvěten 2011

6/10
Lenka, pobyt s rodinoukvěten 2011

7,9/10
Pavla, pobyt s partnerem/koulistopad 2010

super

7,9/10

O hotelu

Caribbean World Thalasso Djerba

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do horních poschodí lze pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Ke všem pokojům patří sejf a minibar. Lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V resortu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu, jízda na kajaku, aqua aerobik a aqua fitness. Komplex nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. Prázdninový areál nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, thalasso procedury a omlazující procedury, za poplatek mohou hosté využít také saunu a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.