STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kleopatra Atlas

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Kleopatra

Recenze

Luky, pobyt s partnerem/koulistopad 2021

6,1/10
Luky, pobyt s partnerem/koučerven 2021

Hotel je určený jen pro dospělé.

7,9/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2019

Dovolená byla krásná.

9,5/10
Jana, sám/azáří 2015

8,5/10
Iva, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

Celkově jsme byli spokojeni. Hotel má především výbornou polohu, takže je stále co dělat, protože člověk je v centru dění (výlety, nákupy, noční život). Let trval z Prahy necelé 3 hodiny, transfer pak 2 hodiny. Moře teplé, poměrně čisté. V červenci velké teplo - 38 st., velká vlhost vzduchu - přes 80 % a dokonce jsme zažili 2x bouřku, což pro toto roční období není moc typické. Personál je milý, ochotný, se vším poradí - na recepci mluví anglicky a německy. Hotel ostatním doporučuji.

6,6/10

O hotelu

Kleopatra Atlas

Neoficiální popis ubytování

Popis
Hotel jen pro dospělé osoby (16+) má výbornou polohu v letovisku Alanya (Turecko) jen 150 m od krásné písečné Kleopatřiny pláže s možností pronájmu lehátek a slunečníků i s širokou nabídkou vodních sportů (oddělena místní komunikací). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi v lobby zdarma, restaurace, bar, bazén s lehátky a slunečníky zdarma, fitness, turecké lázně, sauna a masáže (vše za poplatek). Součástí all inclusive programu je i plážový bar na pláži hotelu Blue Star Beach, který je od hotelu vzdálený 3 km (2x denně zdarma transfer z hotelu na pláž a zpět). V blízkosti hotelu se nachází obchůdky, restaurace i bary, centrum letoviska je vzdálené 500 m. Pouhých 100 m od hotelu se nachází známá jeskyně Damlatas, za návštěvu také stojí nedaleké zříceniny hradu, odkud je nádherný výhled na celé město. K dopravě lze využít lanovku, nástupní stanice je v blízkosti jeskyně. Hotel doporučujeme klientům, kteří upřednostňují hotel poblíž centra města s bohatým vyžitím v dosahu.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna, balkon nebo terasa. Jednolůžkové pokoje (max. obsazenost 1 dospělá osoba), klimatizace, lednice, TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna, balkon nebo terasa.
Stravování
All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední snack, káva a čaj, půlnoční snack, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00-24:00). Součástí all inclusive je i plážový bar na pláži hotelu Blue Star Hotel Beach - sendviče a burgery (12.00-14.00), místní nealkoholické nápoje a pivo (10.00-17.00).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.