STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Elysee Beach Hotel

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya

Recenze

Milan, pobyt s partnerem/koukvěten 2016

8,3/10
Ivana, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

7/10

O hotelu

Elysee Beach Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2003. Objekt hostům nabízí celkem 62 pokojů. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Objekt nabízí lékařskou službu, prádelnu a kadeřnictví. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z většiny pokojů je aspoň částečný výhled na moře. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Závěrečný úklid je zahrnutý v ceně. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia a plážový volejbal. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a gymnastiku, za poplatek je kulečník. Hotel nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa a hammam, za poplatek mohou hosté využít také saunu, parní lázeň a masáže. Zábavní program pro děti i dospělé má v objektu na starost animační tým. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.