STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Nadja

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Nadja

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Rodinný čtyřpatrový penzion Nadja, který se nachází v klidnější části letoviska Primorsko, je od začátku severní pláže vzdálený cca 150 m. Severní pláž je dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Do centra letoviska se chůzi dostanete za cca 8 minut. V těsné blízkosti penzionu se nachází oblíbená restaurace Praha.
Pláž
Dlouhá písečná pláž (severní) je vzdálena cca 150 m. Pláž je s pozvolným vstupem do moře vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů na pláži (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), masáže, stánky s občerstvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5- 6 LV/1 kus). Na jižní pláži tobogán.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje a čtyřlůžkové apartmány s průchozími pokoji. Některé pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna/WC), klimatizací, lednicí, TV, varnou konvicí a balkonem. Dva pokoje v nejvyšším patře mají společný velký balkon (terasa). Některé apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem s jednoploténkovým vařičem nebo mikrovlnnou troubou. Wi-fi připojení zdarma dle dosahu. K dispozici žehlící prkno se žehličkou. Bez výtahu.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou: 2 dospělí + 1 dítě.
Apartmány: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí.
Sport a zábava
V Primorsku naleznete spoustu atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti (kavárny, bary, diskotéky, restaurace, aquapark, tenisové kurty, obchody, poštu, banky, bankomaty, trampolíny a skákací hrady pro děti, vyhlídková terasa u severní pláže apod.). Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-7 Lv/1 kus). V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k chráněné oblasti Perla (zastávka u aquaparku - cca 500 m od penzionu, v provozu po 20.6.). Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní.
Stravování
BEZ STRAVY
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.