STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Parrotel Aqua Park Resort ex Park Inn Sharm

8/10
8/10

Egypt, Sharm El Sheikh a Dahab, Nabq

Recenze

Pavlína, pobyt s partnerem/koučerven 2018

Stejně jako minulý rok tento hotel nezklamal. Personál skvělý. Opět se nám moc líbilo a vůbec nám nevadilo tam jet po druhé. Letos jen zklamání z delegáta. Komunikace jen přes WhatsApp, nástěnka opravdu dost chudá.

7,7/10
Hana, pobyt s rodinousrpen 2017

5,3/10
Rosťa, pobyt s rodinoučervenec 2017

Člověk si zvykne na všechno. V hotelu moc místních klientů. Výhodou byla neobsezenost lehátek na pláži i u bazénů. Na pláži byly ručnky trošku horší kvality, ale u bazénů vše v pohodě.

4,9/10
Pavlína, pobyt s partnerem/koučerven 2017

Dovolenou jsme si moc užili, určitě se sem i jednou vrátíme, ale asi o něco dřív, když bude ramadán. Celkově nemáme žádnou výtku až na ranní příjezd na hotel. neřekli nám ani kdy nás ubytují, nebyl tam ani žádný barel s vodou, tak jsme v tom horku byly bez vody, když jsme si aspoň v deset dopoledne vyprosili náramek, tak jsme se napili, bez náramku nešlo jít ani na pláž. Poprvé jsme měli i delegáta, který se nám věnoval. Velký dík. Když to vyjde, tak nejspíš příští rok zas. Nádherný podmořský život.

8,4/10
Romana Piperková Veselá, pobyt s rodinoubřezen 2014

dovolená byla super, moc jsme si ji s dětma užili, egypťané jsou velmi milí a ochotní lidé, škoda, že spoustu lidí se bojí do Egyptu cestovat. Příští dovolená-opět a jedině EGYPT!!!!

9,3/10
Pavlína, pobyt s partnerem/koukvěten 2011

nebylo co dodat , do tohoto hotelu bych jela zase.

9,6/10

O hotelu

Parrotel Aqua Park Resort ex Park Inn Sharm

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2006. Objekt hostům nabízí celkem 401 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. V prázdninovém areálu je úschovna zavazadel a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také dětská herna a knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je koupelna. Vybavení pokojů zahrnuje ledničku. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V komplexu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, hra boccia, plážový volejbal, volejbal a basketbal. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například windsurfing, šnorchlování a aqua aerobik. Za poplatek je kitesurfing, jízda na šlapadlech a jízda na banánovém člunu. Resort nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, badminton a aerobik, za poplatek je kulečník. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a vegetariánská jídla Objekt nabízí také drobné občerstvení.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.