STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hammamet Beach

8/10
8/10

Tunisko, Pevnina, Hammamet

Recenze

Kamila, sám/aříjen 2022

7,1/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2019

7/10
Irena, pobyt s přáteličervenec 2017

8,1/10
Sukovi, pobyt s rodinoučervenec 2018

10/10
Kateřina, pobyt s partnerem/kouříjen 2017

7,6/10
marie, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

4,4/10
Raduš, pobyt s přátelisrpen 2017

8/10
Tomas, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

6,9/10
Jiří, pobyt s rodinousrpen 2017

7/10
Simona a Pepa, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

Vše klaplo bez problému, s organizací CK jsme byli maximálně spokojeni. Dále bych chtěla poděkovat paní ze Student Agency, která s námi měla trpělivost a dlouho nám pomáhala s výběrem dovolené, než jsme našli tu pravou. Dovolená klapla nad očekávání dobře, jsme maximálně spokojeni a klidně bychom se do hotelu jednou vrátili.

9/10
Ilona, sám/azáří 2016

Mohu jenom doporučit, perzonál úžasný, vybavení hotelu včetně kuchyně na třetí skupinu perfektní, moře čisté a pláž upravená, animátoři vynikající, pro rodinu s dětmi skvělé...

9,5/10

O hotelu

Hammamet Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Nachází se zde restaurace a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je zde sejf a za poplatek minibar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, minigolf, golf a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu a aqua aerobik. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastika a aerobik. V hotelu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.