STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Gloria Maris Hotel

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Zakynthos, Agios Sostis

Recenze

Kačenka, pobyt s partnerem/koučerven 2021

7,5/10
Jirka, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

6,8/10
Magdalena, pobyt s partnerem/koučerven 2017

Krásná dovolená na krásném ostrově.Měli jsme půjčené auto, takže jsme procestovali ostrov .Všude bylo krásně.Výlet na moře za želvami a do jeskyní kouzelný.Řecká kuchyně a pohostinost tradiční.Příjemní a vstřícní domorodci a ceny průměrné.Zakyntos mě okouzlil a ráda se sem vrátím.

7/10
Lucie, pobyt s přátelizáří 2016

Celkově mohu doporučit, pokud chcete cestovat po ostrově, nebo si užít vyloženě relax na terásce hotelu a nevadí Vám špinavější břeh moře. Výhled na želví ostrov hodně vynahradí. Moc nedoporučuji pro rodiny s dětmi - hodně schodů, málo možností zábavy pro děti, písku u hotelové pláže minimum.. :)

5,4/10
Vlaďka, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

..ráda se vrátím : - )

6,8/10
Libuse, pobyt s rodinoučervenec 2016

7,3/10
Štěpánka, pobyt s rodinoučervenec 2016

Paní delegátka by mohla mít lepší přehled o okolí :-).

7,8/10
Alžběta, pobyt s přáteličervenec 2016

Hotel bych doporučila s výhradami, snad v mimoprázdninovém volnějším režimu. Horší hygiena, malý pokoj, páchnoucí kanalizace, špinavý bazén. Stravování velmi dobré, obsluha také-snažili se. Využili jsme nabídky fakultativních zájezdů od polské cestovky Grecos-na úrovni, levnější než od CK. Celkově služby polské cestovky byla na větší úrovni.

5,6/10
A, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

5,8/10
Marie, pobyt s partnerem/koučerven 2015

7,1/10
Jakub, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Dokonalá dovolená, určitě se do hotelu Gloria Maris vrátíme. Atmosféra, výhled na moře, jídlo, personál, soukromá pláž ideální i pro děti - to všechno na jedničku.

8,5/10
Eva, pobyt s rodinoučerven 2013

Dovolená v Řecku nás na celé čáře zklamala. Pozitivní je jen to, že moře a pláže jsou tam pěkné.

4,4/10
Michaela, pobyt s rodinouzáří 2011

Velmi pěkný hotel s příjemným personálem, ideální pro rodinu s dětmi (cestovali jsme s naším pětiměsíčním synem). Moře je čisté, pláž písečná dostupná po několika málo schodech. Personál příjemný, vyšel nám ve všem vstříc. Pokud máte rádi řecký venkov a jste zvyklí na jejich náturu, bude se Vám tu opravdu líbit.

7,1/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Až na hluk od bazénu velmi klidné místo pro dovolenou.

5,8/10

O hotelu

Gloria Maris Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Apartmánový hotel pochází z roku 1997. Objekt hostům nabízí celkem 69 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. V hotelu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Jízdní kola lze nechat v úschovně kol. Dále je možné využít vícejazyčný personál, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón nebo terasu. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné požádat o přistýlku. Je tady sejf. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout, vanu a vířivou vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V apartmánovém hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například jízdu na motorovém člunu, jízdu na šlapadlech, jízdu na kánoi, jízdu na kajaku, potápění a spa. O večerní zábavu hostů se postará živá hudba. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Podávají se snídaně a večeře.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.