STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Semiramis Village Hotel

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Hersonissos

Recenze

Jitkazáří 2021

Jediné, s čím jsme byli nespokojeni, přímo zklamání, byla delegatka CK blue style, Petra Helebrandová, nevěděla nic, schůzky s ní byla jen ztráta času. Cestujeme již 30 let a nikdy jsme se nesetkali s takovým přístupem a amaterstvim. O lokalitě jsme věděli všechno, delegatka nic.

8,8/10
Kateřinačervenec 2021

Vhodné pro nenáročné, hotel byl na klidném místě, velice ochotný personál.

7,3/10
Bori, pobyt s rodinouříjen 2019

7,8/10
Martin, pobyt s partnerem/kouříjen 2017

All inclusive jsem měl poprvé a jsem spokojen. Jediné co se mi moc nelíbilo byla spotře plastových kelímků, do kterých si hosté mohli po celý den točit víno nebo nealko. Zkrátka bylo by příjemnější kdyby to byly sklenice.

7,5/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

Hotel v kopci, spousta schodů. Příjemný pozitivní personál, dobrý kuchař, trochu šetří, ale ještě stále celkově příjemná dovolená.

6,4/10
Stanislava, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Přes všechna negativa se nám pobyt zdá vydařený - krásné a čisté moře, příjemné podzimní počasí bez vražedného vedra - od hotelu jsme čekali čisté místo na spaní a poživatelnou stravu - na nic z toho si nemůžeme stěžovat. ALE: největší problém nám dělala přítomnost ruských hostů, kteří se chovali jako hulváti a nebrali na nikoho ohled. To, že někteří v jídelně nepoužívali servírovací příbory a nabírali si jídlo rukama, to jde na vrub shovívavosti personálu. Stejně tak se dá přejít některých nadměrná konzumace alkoholu a následná nepevná chůze už v odpoledních hodinách. Ovšem vrcholem byly velmi hlučné noční "párty", trvající do ranních hodin - do 4. , 4.30 i 5. hodiny, kdy ještě po příchodu "odněkud "pokračovali na balkonu, aniž brali ohled na ostatní hosty. Takže na otázku, jestli bychom doporučili tento hotel, odpovídáme ano i ne. Ještě připomínku k dopravě: při cestě z Brna jsme letěli přes Ostravu a poslední den pobytu pro nás končil snídaní v 5.45 - 11 dní se tak scvrkne na 9.

5,9/10
Blanka, pobyt s rodinoučervenec 2012

7,9/10
Karolína, pobyt s přátelisrpen 2011

Hotel je velmi vysoko na kopci, takže cesta z pláže je dlouhá a poněkud úmorná. Tento zážitek je ale na druhou stranu vykoupen nádherným výhledem téměř ze všech hotelových pokojů. Hotel má také pro někoho nešťastnou polohu na okraji mezi městy Stalida a Chersonissos, takže za zábavou a na větší nákupy se musí trochu dál. Z těchto důvodů si myslím, že je hotel vhodný spíše pro rodiny s dětmi, ale ne s kočárkem, kvůli kopci. Pláž přímo pod hotelem není příliš hezká, s velkými kameny ve vodě a drahými slunečníky (15 euro na den za set), nicméně na pláže do Stalidy se dá bez problémů za 15 minut dojít. Jídlo v hotelu bylo vynikající, poměrně velký výběr, personál výborný.

6,9/10
Roman, pobyt s rodinoučerven 2011

7,6/10

O hotelu

Semiramis Village Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Prázdninová vesnice pochází z roku 2000. Komplex hostům nabízí celkem 190 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Komplex má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít autopůjčovnu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Prázdninová vesnice má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole a tenis. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a gymnastiku. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, kosmetický salon, masáže a hydroterapie. V nabídce je animační program, diskotéka a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla a vegetariánská jídla Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v prázdninové vesnici použít MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.