STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Caretta Relax

9/10
9/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya

Recenze

Gabriela, pobyt s přátelisrpen 2019

7,4/10
Gabriela, pobyt s rodinoučervenec 2019

9,1/10
Ivan, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

7,8/10
Věra, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

Naprostá spokojenost. Hotel odpovídal nabídce, strava vynikající, personál skvělý. Moře krásné.

10/10

O hotelu

Caretta Relax

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1997. Objekt hostům nabízí celkem 299 pokojů. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. V hotelu se nachází restaurace a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají koberec a je v nich dvoulůžková postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také lednička a mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole, tenis a plážový volejbal. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na banánovém člunu, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastika a aerobik. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, parní lázeň a hammam, za příplatek pak saunu a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.