STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Amelia Beach Resort & Spa

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Side, Kizilot

Recenze

Lenka Procházková, pobyt s rodinouříjen 2023

8/10
Miroslav , pobyt s rodinoučervenec 2023

Celkově OK, jídlo a pláž by mohly být lepší

5,8/10
Mája, pobyt s rodinouzáří 2019

10/10
Zdenka, pobyt s rodinousrpen 2017

7,9/10
, pobyt s rodinoučerven 2017

7,6/10
Lada, pobyt s rodinoučerven 2017

8,4/10
Majka, pobyt s rodinoučerven 2015

Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni, o čemž svědčí to, že jsme do stejného hotelu jeli trávit dovolenou již druhý rok. Bohužel to jeden zádrhel mělo. Zhruba ve druhé polovině naší dovolené připloval k pobřeží každý den k večeru nějaký odpad. Nemyslím tím řasy nebo trávu, ale komunální odpad. Vypadalo to jako by odpadky někdo nadrtil a ta různobarevná drť se shlukovala a po vlnách se sunula k pobřeží. Mezi ní byly i odpadky (např. různé plasty, igelity, apod.) větších rozměrů. Někdy se shlukovaly v souvislé linii podél celé pláže, houpaly se na vlnách a postupně se sunuly k břehu. Pravda je, že v tu chvíli se nám do vody moc nechtělo a dovolenou nám to značně otrávilo. Bohužel není v silách hotelu a jeho personálu tuto skutečnost nějak ovlivnit. Odpadky prostě doplavou tam, kam je vítr zanese. Byli jsme svědky toho, že jeden z hostů popíjel cosi v kelímku přímo při koupání v moři a když dopil, kelímek jen tak odhodil do vln. K tomu není co dodat a rozhodně jsme tento hotel nevyřadili z výběru našich dalších dovolených.

7,1/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2014

Výborná volba pro rodinu s dětmi.Hotel má veškeré vybaveníco potřebujete k životu na dovolené.Hotel leží osamocen,takže je tam klid.Vedle hotelu vede čtyřproudá silnice,ale nic nejde slyšet ani v noci.Na pláž se chodí privátním podchodem,který je čistý.Na pláži je bar s lehkým snackem.Jinak pláž čistá a moře teplé. Obsazení hotelu je téměř výhradně hosty ze "západu"(Německo,Belgie,Holandsko),občas poláci.Hlavně minimum Rusů,což jistě všichni ocení,protože kdo zažil pochopí. Jídla je dostatek,neustále se mění kuchyně(mexická,italská,turecká atd.)Prostě pohodová dovolená. Ale doporučuji cestovat s německou ck,protože cena byla úplně někde jinde než od pořádající ck-a to jako že opravdu dost.Personál mluví anglicky a německy,ale dá se to zvládnout ikdyž se jazyky neovládají. Určitě doporučuji.

7,5/10
Gábina , pobyt s rodinoučerven 2014

Hotel neodpovídá 5* hotelu. Stravování na nižší úrovni. Jiné 5* hotely, které jsme dříve v Turecku navštívili byly na lepší úrovni - stravování, vybavení, služby.

6,5/10
Majka, pobyt s rodinoučerven 2014

Celkově jsme byli s naší dovolenou spokojeni. Nespokojeni jsme byli trochu s delegáty CK. Dále nám vadilo to, že jsme přišli o jeden den naší osmidenní dovolené z toho důvodu, že jsme odlétali až v 19 hodin. Do hotelu jsme dorazili před druhou hodinou v noci. Snídani jsme prospali a začínali obědem. Cestou z letiště nám moc informací delegátka nesdělila, rozdala nám jen nabídku výletů a nějaká základní turecká slovíčka. Přijela druhý den odpoledne a divila se, že jsme tam všichni poprvé. Vlastně jsme si museli vše zjistit sami (jídlo, osušky na pláž, atd.). V hotelu neměla CK ani žádný informační panel. Čas odjezdu na letiště jsme si zjišťovali na recepci, kde jsme se museli pobírat množstvím faxů. Je možné, že je tento postup běžný a že jsme jen rozmazleni z předchozích dovolených, kde delegáti CK fungovali lépe. Každopádně jsme se tím nenechali otrávit a dovolenou si užili (byť o den kratší). Příští rok plánujeme dovolenou ve stejném hotelu a na delší dobu.

9,3/10
David Pírek, pobyt s partnerem/koučerven 2013

Výborný hotel, výborní animátoři a spousta! Přes den spousta možných aktivit, hlavně pro děti. Čistota hotelu úžasná! Převážná většina zákazníků Němci (cca 90%). Bylo nám řečeno od jednoho z animátorů. Rozhodně doporučuji :-)

9,2/10
Zdenka, pobyt s rodinoučervenec 2013

Tento hotel bych určitě doporučila, moc se nám tam líbilo.

9,3/10
David, pobyt s partnerem/koučerven 2011

S německou CK bezkonkurenční poměr cena/zážitek.

8,8/10

O hotelu

Amelia Beach Resort & Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2008. Objekt hostům nabízí celkem 424 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V komplexu je šatna, úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). Prázdninový areál má celou řadu zařízení pro handicapované. V resortu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost, dětská herna a knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V prázdninovém areálu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal a lukostřelba. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například jízda na kajaku, aqua aerobik a aqua fitness. Za poplatek je vodní lyžování, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu a jízda na kánoi. Resort nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například fitness studio, stolní tenis, badminton, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek kulečník a bowling. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, hydroterapii, omlazující procedury a solárium a za příplatek také masáže. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Komplex nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.