STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Palm Beach Resort

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí

Recenze

Irena, pobyt s přátelibřezen 2024

Prostě klasický Egypt :-)

8,5/10
Václav, pobyt s přáteliříjen 2023

Velmi příjemná a hezká dovolená.

8,9/10
Marie, pobyt s partnerem/koukvěten 2023

Velké zklamání co se týče zástupce , který s námi dovolenou uzavíral . Několikrát jsem se ptala zda pokoj bude mít balkon nebo terasu ( jsem kuřák ) , byla jsem ujištěna že ano ( dokonce mi vyprávěl že to chápe , že jeho maminka je taky kuřák a že když ji zajištuje dovolenou tak tam musí být balkon . A ejhle jaké zděšení když jsem zjistila že pokoj má jen okno a s výhledem na stavbu jiného komplexu !!!

6,3/10
Michaela, pobyt s rodinoulistopad 2022

Hotel hodnotím spíše jako slabší 4* a to zejmena kvuli pokoji.

6,4/10
Ivana, pobyt s partnerem/kousrpen 2022

5,3/10
Lukáš, pobyt s partnerem/koučervenec 2022

6,8/10
Lenka, pobyt s partnerem/kouříjen 2019

8,5/10
Mili, pobyt s rodinoučervenec 2019

Hotel na velmi dobré úrovni,jídlo dobré každý si něco vybere.Personál milý a ochotný. Animační program nic moc,ale to je v Egyptě asi všude.Zklamalo mě,že v moři u pláže nebyl žádný korál tak jsme nemohly šnorchlovat a pozorovat rybičky.Super ale ovšem bylo že asi 5x za náš pobyt připlavaly delfíni až k bójkám.Celkově hodnotím kladně..hotel bych doporučila dál ale neee pro šnorchlování.

7,6/10
Pavel, pobyt s partnerem/kouleden 2019

Byl jsem mile překvapen a moje partnerka byla nadšena. Kdyby nic, tak vidět 7 dní slunce na obloze v době našich plískanic stojí zato.

9,4/10
Michaela, pobyt s přátelilistopad 2018

První dovolená v Egyptě rozhodně ne poslední. Hotel velmi příjemný. Personál moc milý. Úžasný animátorský tým. WiFi slabší, ale dovolená offline není k zahození :-) Doporučuji!

9,1/10
Miroslav, pobyt s rodinouduben 2018

naprostá spokojenost

8,3/10
Tana, pobyt s rodinouleden 2018

7/10
pavel, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

pekna dovolena

7,2/10
Jarmila, pobyt s rodinoukvěten 2017

7,1/10
Mirek, pobyt s partnerem/kouduben 2017

Naprostá spokojenost, vřele doporučuji.

8,4/10
Ahmedsrpen 2016

8,3/10
Luboš Říha, pobyt s rodinoulistopad 2015

7/10
Gabriela, pobyt s rodinouzáří 2014

prevazne vhodny pro rodiny s malickyma detmy. budete se velice nudit. Takze dobra dovolena jen pro relax. Spinave, nemyte sklenicky, obcas i talire. zabava zadna a kdyz , tak jen mluvici rusky. Po 5ti dnech jsme chteli jet domu, byl to stereotyp, a my jsme tam byli na 12 dni :))))

6,3/10
Petra, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Pro nenáročné cestovatele je to opravdu skvělá volba. Za sebe a přítele mohu říci, že jsme byli spokojeni a není vyloučeno, že náš výlet zopakujeme do stejné destinace i hotelu. Už teď je mi smutno po tom, jak báječně nám bylo právě v Palm Beach :)

7,4/10
Romana, pobyt s rodinouzáří 2014

úžasny,splnila jsem sobě i dětem báječnou dovolenou a neměli jsme žádný problém.Tento hotel mi byl doporučen a ráda ho budu doporučovat dál.

7,9/10
petr, pobyt s rodinoučerven 2013

8/10
Radka, pobyt s rodinouúnor 2013

Líbilo se nám tam.

7,7/10
Dana, pobyt s partnerem/kouprosinec 2012

Hotel dobrý, kromě těch zlodějů z Ruska. Měl by s tím hotel něco dělat, nebo se nám zvýší cena zájezdů na úkor těchto ruských zlodějů.

7,4/10
Danahotem jsme byli příjemně překvapeni, určitě se, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

7,9/10
Štěpánka, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Celkový dojem hotelu z našeho pohledu - negativní. Naprosto nekomunikativní recepce, neschopna vyjít klientům vstříc. Navštívíme-li znovu někdy Egypt, rozhodně se nevrátíme do tohoto hotelu. Kvalita hotelu neodpovídá prezentovaným 4 hvězdám úrovně hotelu.

5,6/10
Bohdana, pobyt s rodinousrpen 2011

V tomto hotelu jsme byly dvakrát,nyní opět bez problémů. Pláž úžasná pro děti,nějaké rybky se také najdou,dokonce jsem měla tu čest s delfíny,kteří se vůbec nebáli. Jediné negativum byl nadbytek ruských turistů,od půlky pobytu už jsem je nesnášela.

6,6/10

O hotelu

Palm Beach Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 1998. Objekt nabízí hostům celkem 395 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V prázdninovém areálu je úschovna zavazadel a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Komplex má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa (zdarma). Resort nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je kuchyň a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené queen size manželskou postelí. Je možné požádat o přistýlku. Je tady sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Hosté mají k dispozici žehlič kalhot. K základnímu vybavení patří televize a WiFi (za poplatek). Některé pokoje jsou bezbariérové. V koupelnách je vana. Je zde vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Prázdninový areál má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis a hra boccia. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například kitesurfing a aqua aerobik a za poplatek jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, šnorchlování a potápění. Komplex nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, jógu, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V resortu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde spa a za příplatek sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a dětská menu Prázdninový areál nabízí také speciální nabídky stravování. Komplex nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.