STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

SENTIDO Marea

9/10
9/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry, Zlaté Písky

Recenze

Pavel, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

Klidně bych tam jel znovu, ideální dovolená v režimu moře, pláž, drinky, jídlo,... a vše od rána do večera.

7,9/10
Eliška, pobyt s rodinoučervenec 2019

Krásná dovolená ve velmi hezkém hotelu na pláži. Velmi vhodné i pro nejmenší děti. Strava ideální i pro malé děti. Servis hotelu na perfektní úrovni.

8,9/10
Tereza, pobyt s přáteličerven 2018

9,4/10

O hotelu

SENTIDO Marea

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 2001. Klimatizovaný objekt má 509 pokojů. Nacházejí se v 7patrové hlavní budově nebo v jedné z 2 vedlejších budov. Vedlejší budovy jsou maximálně 9patrové. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Objekt nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část, kuchyň a koupelna. K základnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například jízdu na kole/horském kole, hru boccia, plážový volejbal, minigolf, golf a nordic walking, za poplatek je pak tenis a jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například aqua aerobik a aqua fitness. Za poplatek je vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění a potápění. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například stolní tenis, šipky, jógu, gymnastiku a aerobik, za poplatek fitness studio a kulečník. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam, kosmetický salon, hydroterapii a solárium, za příplatek pak saunu, parní lázeň a masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.