STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Mura Albena

7/10
7/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry, Albena

Recenze

Dana, pobyt s partnerem/koučerven 2019

7/10
Katka, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Asi se vrátíme s vnoučaty

6,4/10

O hotelu

Mura Albena

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1972. Objekt má 186 pokojů. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt je vybaven celou řadou zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například hru boccia, plážový volejbal, basketbal, minigolf a rybaření, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole, tenis, lukostřelba a jízda na koni. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například šnorchlování, potápění a aqua aerobik a za poplatek vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech a jízda na banánovém člunu. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, badminton, kulečník, šipky a aerobik, za poplatek je squash. V hotelu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, lázeňské procedury a solárium a za příplatek také masáže. Objekt má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.