STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Elysees Dream Beach

7/10
7/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Anna, pobyt s rodinouzáří 2018

7,5/10
Vlada, sám/aříjen 2017

Líbilo se mi tam.Fajn

7,1/10
Jan Hebda, pobyt s přátelizáří 2014

8 dní pobytu v Hurghadě je doba dostatečně dlouhá.

5,3/10
Zuzana, pobyt s přátelileden 2013

7,1/10
Jitka, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Tento hotel v žádném případě neodpovídá čtyřhvězdičkovému, v Turecku jsem byla několikrát na různých místech, ale toto byl bezkonkurenčně nejhorší hotel - otrávený personál na baru počítající vypité nápoje, nevyměněné špinavé ubrusy v jídelně,nedostatek jídla již půl hodiny před koncem stravování, zkažené jídlo, jakákoliv stížnost končila nevyřízená na recepci. Oblast doporučuji, ale tento hotel rozhodně ne.

5,3/10
spokojny, pobyt s partnerem/kouduben 2012

Bar na plaži sa neotvara v 9,ale až v 10 nefunguje tam wc,ale blizko je Dolphin bar,v ktorom sme mali all inclusive od 7 do 22.Personal bol velmi ochotny A MILY,,,nasa delegatka bola super,starala sa o nas....ale cakala som iny program ako sme mali v Tunisku...animatorky...iba tancovali na parkete ,zamracene a ziaden program...jedlo bolo super...až nato že sa to stale opakovalo,nedostatok ovocia,čistota hotela bola na urovni,na hotel nemožem povedať nič,plaž bola čista..upravovana,kedže to bola sukromna plaž ....prechadzky po plaži niesu možne...je tam vstup do mora...voda je hned hlboka.

7,8/10
Jiřina, pobyt s přáteliduben 2012

příjemná dovolená

7,8/10
Lucka, pobyt s rodinoubřezen 2012

jak už jsem několikrát psala, pokud Vás nechají v hlavní budově, je to ok, zvenku vypadá hotel pěkně, je čerstvě vymalovaný, není co vytknout, ale některý ty pokoje jsou hrůza ... i v tý nový části drží některé věci "na heslo", ale co bych od 3* chtěla, povlečení bylo čisté, ručníky taky, to byla priorita,stejně se tam jen přespávalo ... ale za sebe říkám, vyberte si jinou 3* - v okolí toho moc není, příjemnou procházkou dojdete za 20-30minut na obě strany do center, ale kolem hotelu nic moc. celkově to byla dobrá dovolená, až na prvotní šok z pokoje a 2. přestěhování :-)

6,6/10
Vendula, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Dovolená plná zážitků,při šnorchlování u hotelové pláže ohromná vodní želva - nádhera.

7/10

O hotelu

Elysees Dream Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2005. Objekt hostům nabízí celkem 281 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Hotel má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. Je zde knihovna. Objekt nabízí autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu a prádelnu. Business centrum nabízí podporu v obchodních záležitostech - je k dispozici projektor. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

V pokojích je koupelna. V pokojích je dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Přistýlka je na požádání zdarma. Za příplatek je zde minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje telefon a televize. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je vysoušeč vlasů. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - hra boccia a plážový volejbal. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například vodní lyžování, windsurfing, kitesurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu a šnorchlování. Za poplatek je pak potápění. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například šipky a aerobik, za poplatek fitness studio, stolní tenis, kulečník a gymnastiku. Objekt nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde parní lázeň a lázeňské procedury, za poplatek mohou hosté využít také spa, saunu, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí animační program, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.