STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sandy Beach Hotel

7/10
7/10

Turecko, Turecká riviéra, Side

Recenze

Blanka, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Menší starší hotel (dříve * * *) předělán na 4 hvězdy. Pokud dostanete dobrý pokoj tak hotel určitě doporučuji. Bohužel jsem slyšela ztížnosti na horší ubytování. Jídla dostatek a dobré. Čistá písčitá pláž. Pěkná procházka do města Side, památky, obchody, přístav.

6,3/10
zdenka, pobyt s rodinousrpen 2012

7,4/10
Jiří, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Jednou větou: Sandy Beach nikdy víc!!!!!!

6,1/10
Katka, pobyt s přáteličervenec 2012

6,6/10

O hotelu

Sandy Beach Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Klimatizovaný hotel má 251 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a knihovna. Dále je možné využít službu hlídání dětí, autopůjčovnu, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné požádat o přistýlku. Je k dispozici minibar a pracovní stůl a za poplatek sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je telefon, televize a WiFi (za poplatek). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například hra boccia, plážový volejbal, volejbal a basketbal. Objekt nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, šipky a gymnastiku. Objekt nabízí různé wellness programy, například saunu. Za příplatek mohou hosté využít různé další služby, například spa, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Hotel nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.