STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Paradise Abu Soma Resort

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí, Safaga

Recenze

Marta, sám/aprosinec 2023

Když jsem přijela, ubytovali mě ve vybydleném hotelu doslova jako po bezdomovcích, vše omlácené, prastaré, postel stará se šílenou matrací, strašný hluk z vedlejšího hotelu (jako by se tam něco vyrábělo). Viděla jsem tam jen lidi z animačních programů. Byla jsem zoufalá, udělala jsem jim v recepci pořádnou scénu. Slíbili mi, že mě přestěhují a po neprospalé noci (letěla jsem s přestupem v Istanbulu, kde jsem 5 hodin čekala), jsem pospávala venku před recepcí až do 12.00. Pak mě přestěhovali do bungalovů, kde bylo vše relativně v pořádku, byl tam klid a vyspala jsem se. Takovéto chování ze strany hotelu je naprosto neomluvitelné a upozorňuji všechny potencionální zájemce, aby si důrazne zajistili ubytování v BUNGALOVECH!

7,8/10
Radka, pobyt s přáteliříjen 2021

Dovolená se mi moc líbila, nemám ráda velké hotely, tento komplex je menší, všude blízko, nádherná pláž, milý personál. Určitě bych se sem vrátila.

8,6/10
Pavel, pobyt s partnerem/koučervenec 2021

6,5/10
Jana , sám/aprosinec 2019

Vstřícný personál, žádné obtěžování na pláži. Pozvolný vstup do vody, vhodné i pro neplavce. Málo vhodné pro snorchlovani, korály daleko a v malém množství.

7,6/10
Anna P. , pobyt s partnerem/kouprosinec 2019

9/10

O hotelu

Paradise Abu Soma Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort je z roku 1990. Po příjezdu do komplexu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Prázdninový areál má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Jsou zde business prostory s faxem a projektorem.

Vybavení pokoje

V pokojích je koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf a minibar. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a WiFi (za poplatek). Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Resort má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V komplexu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například hru boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, lukostřelbu a rybaření, za poplatek je pak tenis, minigolf a jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například jízda na kánoi a aqua aerobik. Za poplatek je kitesurfing, jízda na banánovém člunu, jízda na katamaránu, šnorchlování a potápění. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je šipky a aerobik, stejně tak jako za příplatek fitness studio. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, kosmetický salon a masáže. Objekt nabízí mnoho dalších zábavních aktivit, například živou hudbu, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V prázdninovém areálu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v resortu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.