STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Blue Sea Hotel

Řecko, Ostrovy, Korfu, Agios Georgios

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Blue Sea Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). V hotelu se nachází restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí vícejazyčný personál, autopůjčovnu a pokojovou službu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace (za poplatek), ústřední topení, kuchyň a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. V pokojích je dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Z velké nabídky různých aktivit si zde hosté mohou vybrat například jízdu na kole/horském kole, fitness studio a spa a za poplatek kulečník. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla.

Platba

K placení lze v hotelu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.