STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Diamond

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Martina Pohlodková, pobyt s rodinoučervenec 2014

Hotel doporučuj. Dovolená byla krásná a jako vždy krátká :-)

8/10
Dagmar, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Hotel není vhodný pro mladé lidi, kteří jedou na dovolenou za zábavou, je malý a tichý. Vhodný pro ty, kteří chtějí mít svůj klid přes den i v noci. Člověk, který cestuje do Bulharska musí být připravený na to, že nic nebude perfektní a dokonalé, musí přehlížet neupravené okolí, nedodělané silnice, všude se válející plastové lahve.

6,3/10
Martina, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Doporučuji. Bulharsko je podobné naší zemi. Je tu levno,příjemní a ochotní lidé.

8,1/10

O hotelu

Diamond

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotel je umístěn na klidném místě v nové hotelové části Primorska, cca 150 m od středu oblíbené severní pláže, na hlavní třídu je to přibližně 10 min. V okolí je dostatek restaurací a cca 200 m je velká samoobsluha se slušným výběrem potravin. Oblíbený hotel, v blízkosti pláže, se snídaní v okolních hotelech a kvalitním ubytování doporučujeme nejen klientům všech věkových kategorií, ale i rodinám s dětmi.
Vybavení
Hostům je k dispozici recepce se vstupní halou, výtah, trezor, lobby bar s Wi-Fi připojením zdarma, internet v samostatné místnosti na hotelovém počítači za poplatek 3 leva/hod., venkovní bazén.
Ubytovaní
Dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje s možností přistýlky nebo apartmány s oddělenými ložnicemi. V apartmánu se platí tři plné ceny za dospělou osobu. Pokoje i apartmány jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV, lednicí a balkónem.
Stravování
Na snídani se dochází do blízké restaurace.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.