STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

ROYAL ATLANTIS BEACH

Turecko, Turecká riviéra, Side, Colakli

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

ROYAL ATLANTIS BEACH

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2002. Objekt hostům nabízí celkem 157 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde restaurace, bar, hospoda, autopůjčovna, prádelna, kadeřnictví a fax. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. V hotelu se nalézá plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Na přání je možné nechat přistavit dětskou postýlku. Je zde minibar a za poplatek sejf. Hosté mají k dispozici žehlič kalhot. K základnímu vybavení patří telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na terase. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole, tenis a rybaření. Objekt nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, bowling a squash. V hotelu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde hammam a za příplatek spa, sauna a masáže. Objekt má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat all inclusive speciál. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dětská menu. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.