STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Eos

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Kiten

Recenze

Luděk, pobyt s rodinoučerven 2013

Na dovolené se nám moc líbylo.Nejvíce jsme oceňovali přístup všeho personálu od vedení po uklizečku,prostě takto by se měli chovat k zákazníkovi všude.Tento hotel i k němu patřící restauraci vřele všem doporučuje naše šestičlená rodina 18 -54 let.Přejeme příjemnou dovolenou.

7,4/10
Petra, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

6,5/10
Pavel, pobyt s rodinoučervenec 2012

S hotelem jsme byli nespokojeni, predevsim z duvodu velke vzdalenosti od plaze a logistiky uvnitr hotelu.

5/10
Kamila, pobyt s přáteličervenec 2012

7,5/10
Barbora, pobyt s přátelisrpen 2011

7,5/10

O hotelu

Eos

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Velmi hezký hotel je vzdálen 300 m od obou pláží v Kitenu a 100 m na hlavní třídu. V hotelu se nachází mimo standardní i velká zahradní restaurace s malým bazénem. Restaurace nabízejí bohatý výběr bulharských jídel včetně bohatého výběru různě upravených černomořských ryb.
Ubytovaní
Velmi vkusně zařízení dvoulůžkové i třílůžkové pokoje a luxusní apartmány. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení, ledničku, SAT/TV, telefon a klimatizaci. V hotelu je k dispozici sauna a fitness za poplatek. Wifi připojení zdarma. Hotel nemá výtah.
Stravování
Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou výběru ze tří jídel (jeden pokrm vždy bez masa). Nealkoholické nápoje jsou součástí snídaně i večeře.

V hotelu je možná i pouze snídaně (z ceny dospělého se odečte 160,-Kč/noc a z ceny dítěte na přistýlce 2-12 let 80,-Kč/noc) nebo plná penze (za příplatek dospělý 160,-Kč/noc a dítě 2-12 let 80,-Kč/noc).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.