STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

JS Paradise Sport (ex. Beach Music Hotel)

7/10
7/10

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca

Recenze

Hana, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

8/10
David, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

Pro mlade lidi a lidi co necekaji vylozene luxus ale chteji poznat Mallorcu jako takovou ale pritom se kvalitne vyspat a vyborne najist je to idealni :) byli jsme s pritelkyni oba prijemne prekvapeni. Za nas nadherna dovolena.

8/10
dáša, pobyt s partnerem/kouříjen 2017

6,4/10
anna, pobyt s partnerem/koučerven 2017

5,4/10
Aneta, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

6/10
G, pobyt s rodinouzáří 2013

4,8/10
Olga, pobyt s rodinoukvěten 2012

Hotel vhodný pro lidi, kteří nehledají luxus a klid, spíše pro nenáročné lidi, kteří tráví většinu dovolené mimo hotel a mají hotelový pokoj jen na přespání. Arenal je oblast velice blízko letiště (cca 15 minut) a s nepřebernými možnostmi různých aktivit. Městská doprava funguje na výbornou, autobusem lze jet do Palmy za 15-20 minut, lístek stojí 1,5 eura. 50 m od hotelu je i zastávka pro "dálkové" autobusy, které jezdí na všechny strany ostrova. Všechny autobusy jsou klimatizovány. Auto na den 30-40 euro. Ceny veskrze jako u nás. V mimo sezóně v restauracích káva za 1,6-2,9 eura, pizza/pasta 6-9 euro, láhev vody 1,5-3 eura, v sezóně ale zřejmě budou ceny vyšší.

6,6/10

O hotelu

JS Paradise Sport (ex. Beach Music Hotel)

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1971. Objekt hostům nabízí celkem 246 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, kavárna a bar. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, autopůjčovnu, lékařskou službu a pokojovou službu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. K základnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. V pokojích je dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout, vana a vířivá vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole a hra boccia. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastika a aerobik. V hotelu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa, saunu a masáže. V nabídce je diskotéka, miniklub a kasino. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.