STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Vigo

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Nessebar

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Vigo

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Apartmánový hotel pochází z roku 2008. Objekt hostům nabízí celkem 132 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V hotelu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V apartmánovém hotelu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar a hospoda. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. Objekt nabízí lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a rádio. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro hosty je v nabídce mnoho indoorových sportů. Lze si vybrat například fitness studio, nebo za poplatek stolní tenis, badminton, kulečník, šipky, bowling, gymnastiku a aerobik. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, parní lázeň, kosmetický salon a solárium, za příplatek pak saunu a masáže. Apartmánový hotel nabízí svým hostům také diskotéku a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Podávají se snídaně a večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.