STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Eva

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Janka, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Celkově spokojeni.

7/10

O hotelu

Eva

Neoficiální popis ubytování

Hotel EVA

Hotel EVA*** se nachází 50 metrů od severní pláže a 350 metrů od jižní pláže v oblíbeném letovisku Primorsko. V blízkosti hotelu je řada kaváren, restaurací a obchodů. K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, restaurace a výtah. Wi-fi je ve společných prostorách zdarma. Hotel nabízí pobyty se snídaní.

Pokoj pro 2 osoby (P 2)

je standardně vybaven. V pokoji jsou dvě pevné lůžka. Součástí vybavení je TV/SAT, lednice, rychlovarná konvice, klimatizace, sociální zařízení a balkón.

Vybavení

vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, wi-fi, výtah, úschovna zavazadel.

Stravování

snídaně formou bufetu.

Vzdálenosti

severní pláž 50 m, jižní pláž 350 m, centrum 550 m, letiště v Burgasu 50 km.

Pláž

severní a jižní písečná pláž, obě pláže mají jemný písek a pozvolný vstup do moře.

Zábava a sport

bohatý večerní život, bary, restaurace, kavárny, obchůdky se suvenýry, aquapark, dvě pláže severní a jižní, na plážích možnost vodních sportů (za poplatek), půjčovny skútrů, kol a aut, fakultativní výlety.

Destinace
Proč právě Primorsko?

Primorsko je menší a stále rozvíjející se město, které je považováno za moderní turistické letovisko. Má dvě písečné pláže, které byly oceněny Modrou vlajkou pro svou čistotu. Najdete zde spoustu obchůdků, kaváren, barů, resturací a pizzerií. Ti co milují zábavu v kteroukoliv denní i noční hodinu doporučujeme Primorsko pro své vyhlášené diskotéky. Rodiny s dětmi pak ocení velký aquapark a pozvolná vstup do moře.

Vzdálenost od letiště: Burgas 60 km.

Pláž: dvě pláže. Severní má bouřlivější moře s většími vlnami a některé okrajové části jsou vyhrazeny pro nudisty. Oproti tomu Jižní má moře klidnější a je ideální pro rodiny s dětmi či neplavce. Vstup do moře je pozvolný i několik metrů od břehu.

Moře: azurové, na večer šedobílé.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, aquapark, půjčovny aut, kol a skútrů. Bohatý večerní život, fakultativní výlety, dobré spojení autobusem do Sozopolu.

Ubytování: ubytování v soukromí s vlastním stravováním v restauracích nebo si můžete koupit polopenzi už v ČR, hotel se snídaní.

Váš delegát: Žoro

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.