STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Flamingo Beach (ex. Avliga beach)

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Renata, pobyt s rodinoučervenec 2012

7,4/10

O hotelu

Flamingo Beach (ex. Avliga beach)

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Většina pokojů má výhled na moře. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Objekt nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například tenis a plážový volejbal a za poplatek jízda na kole/horském kole a minigolf. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech a jízda na banánovém člunu. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, kulečník, gymnastika a aerobik. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa a kosmetický salon, za příplatek pak saunu a masáže. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně a večeře. Hosté mají na výběr nealkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.