STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Amadria Park Beach Hotel Niko

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Šibenik, Solaris

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Amadria Park Beach Hotel Niko

Neoficiální popis ubytování

Poloha
rozsáhlý hotelový a sportovně-relaxační komplex Amadria Park (dříve Solaris Beach Resort), který leží v zátoce obklopené borovým lesem cca 6 km od městečka Šibenik, je známý jako nejlépe vybavené středisko na Jadranu. Areál nabízí možnost širokého sportovního a společenské vyžití. V resortu se nachází největší Aquapark v regionu - skluzavky, whirlpool, 200 m dlouhá "líná" řeka, vodní efekty, dětská zóna, atd. (denní vstupné se platí na místě - dítě do 6 let - cca 11 EUR/den/ vstup, osoby od 6 let - cca 15 EUR/den/vstup).
Vybavení a služby
restaurace, aperitiv bary, terasy, WI-FI (za poplatek), směnárny, obchody se suvenýry, stylová dalmátská vesnička ethno Village tvořena kamennými domy nabízející místní speciality, italská restaurace Trattoria, Steak house, Cake and Sweet Dreams house s nabídkou špičkových sladkých pochutin, plážový en Vougue Beach Club oblíbený zejména u mladé generace.
Ubytovaní
centrálně klimatizované 2lůžkové pokoje, některé s možností přistýlky pro dítě do 12 let, pokoj 2(+0) B-Atrium - pokoj (13 m2) s francouzským lůžkem 140 x 190 cm pro 2 osoby, s malým balkonem, pokoj 2(+2) B - 2lůžkový pokoj s rozkládacím gaučem pro 1-2 děti do 12 let, pokoj 2+2 B - dva 2lůžkové pokoje propojené dveřmi vhodné pro 2 dospělé osoby a 1-2 děti do 18 let. Všechny pokoje mají sprchu a WC, SAT TV, telefon, minibar, fén.
Sport a zábava
každý hotel má svůj bazén s mořskou vodou pro své hotelové hosty, lehátka a slunečníky u bazénu pro hotelové hosty ZDARMA (v omezeném množství). Hoteloví hosté mají v ceně navíc vstup do fitness zóny ve Wellness Centru (u hotelu Ivan).
V areálu jsou k dispozici tenisové kurty, stolní tenis, animace, aerobic, plážový volejbal, minigolf, půjčovna kol, dětská hřiště, vodní sporty, pro děti - pirátský golf, turistický vláček, dětský klub SOLARKO (pouze pouze pro hosty hotelu Andrija) - animace pro děti, trampolíny a spousta atrakcí pro celou rodinu.

V blízkosti hotelu Ivan se nachází Wellness&Spa Centrum - 6 vnitřních bazénů se slanou i sladkou vodou různých teplot, whirlpool - dítě do 3 let ZDARMA, od 3-12 let cca 2,65 EUR/vstup, osoby od 12 let cca 5,30 EUR/vstup. Vstup do Spa zóny ve Wellness Centru - vstup možný od 16 let cca 15 EUR/vstup.
Stravování
bez stravy, možnost dokoupení snídaní, obědů (11.6.-10.9.) a večeří - vše formou bufetu.
Pláž
4 km dlouhá tzv. Bílá pláž, oblázková, písčitá, betonová plata (lehátka a slunečníky na pláži za poplatek).
Doplňující informace
Ceny za ubytování jsou na vyžádání (prezentované ceny jsou orientační) a budou potvrzeny cestovní kanceláří až po potvrzení chorvatským partnerem.

Pobytová taxa cca 1,5 EUR/os./den - platí se na místě. Parkování za poplatek - cca 8 EUR/den - platí se na místě. Dětská postýlka na vyžádání - cca 6 EUR/den - platí se na místě.
Slevy pro děti
PRO POKOJ 2(+0) B: dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu - ZDARMA.
SLEVY PRO POKOJ 2(+1) B: dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými - ZDARMA.
SLEVY PRO POKOJ 2(+2) B: dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu - ZDARMA. Dítě do 12 let na přistýlce - ZDARMA.
SLEVY PRO POKOJ 2+2 B: dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu - ZDARMA. Dítě od 3 do 18 let na 3. a 4. lůžku - ZDARMA.
Cena zahrnuje
ubytování na vybraný počet nocí.
Volitelné doplatky
MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu, snídaní, obědů a večeří - ceny naleznete na www. Na vyžádání - dětská postýlka cca 6 EUR/den.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.