STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Whala Beach Hotel

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, El Arenal

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Whala Beach Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1962. Objekt nabízí hostům celkem 335 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady také hezká zahrada. Je zde TV místnost. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. Dále je možné využít vícejazyčný personál, autopůjčovnu, lékařskou službu a pokojovou službu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf a pracovní stůl. Hosté, kteří se chtějí stravovat sami, zde najdou kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Závěrečný úklid je zahrnutý v ceně. Některé pokoje jsou bezbariérové. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny, nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole, tenis a golf. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jízda na banánovém člunu a plachtění. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio a kulečník. Hosté mohou odpočívat ve wellness zóně, která nabízí různé relaxační programy, jako například solárium. Za poplatek je sauna. Pro dospělé je v hotelu připraven zábavní program. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.