STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sunrise Holidays Resort Adult Only

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Eleonora a Alexander Vlasov, pobyt s rodinouleden 2020

Děkujeme, opravdu se nám líbilo všechno!

9,7/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/kouprosinec 2019

8,4/10
Maria, pobyt s rodinoučerven 2019

7,1/10
Lenka, pobyt s přáteliříjen 2018

8,4/10
Petr, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

V době pobytu probíhala na pláži a u bazénu stavební činnost, a proto už v tomto ohledu podnikám patřičné kroky.

6,9/10
Lukáš, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

Se vším jsme byly nad míru spokojený, až na dopravu na výlety avšak dá se to pochopit

9,4/10
Monika, sám/asrpen 2017

Úžasná dovolená ve skvělém hotelu.

9,8/10
Miroslav K.Trutnov, pobyt s rodinouduben 2017

Není co hodně vyčítat,služby, odpovídající této lokalitě snad jen asi jsem dával malý bakšiš,nebyla po celou dobu umyta vana,tak jsem si ji myli sami.

8,5/10
Rosťa, pobyt s partnerem/kouduben 2017

Cestou tam místo teplé stravy bageta. Při zpáteční cestě při prosbě,aby nám letuška donesla polštáře,tak se za 2 min. vrátila,že neví,kde jsou zaskládané. Hotel bych se odvážil doporučit pouze nenáročnému klientovi. Hodnotím ho max. na 4*! Kdybych nedal v recepci 20USD,měl bych pokoj do ulice.

5,6/10
václav, pobyt s partnerem/kouříjen 2015

5,3/10
Petra, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

8,8/10
Martina, pobyt s rodinousrpen 2014

Příjemný hotel i personál. Možnost koupání v bazénu, mořské laguně nebo na otevřeném moři. V některých pokojích byly drobné problémy s funkčností klimatizace, ale jinak bylo všechno v pořádku. Bohaté animační programy, cvičení, tance, sporty, zábavné večery.

8/10
Marcela, pobyt s rodinouúnor 2014

Na to, že byl únor, super letní dovolená. Problém s ubytováním, takže trochu vada na kráse, která mě pro vyřešení něco stála, ale nic nemění na faktu, že jsem odpočatá, dosyta vyplavaná a zrelaxovaná. Takže ve ve výsledku- super.

7,8/10
Míša, pobyt s přátelisrpen 2013

8,1/10
Petra, pobyt s partnerem/koučerven 2013

S hotelem jsme až na vstávání v 5 hodin ráno kvůli lehátkům byli moc spokojeni. Hotel je pěkný, čistý, ale koupelny by potřebovaly rekonstrukci. Personál ochotný, i když někdy otravný kvůli bakšišům. Jídlo luxusní. Je lepší si připlatit na místě na recepci za výhled, stojí to zato. Za bakšiš 15 eur stejně dostanete nejhorší pokoj a musíte se stěhovat.

9/10
STUDENT AGENCY, pobyt s rodinoučerven 2012

Společnost STUDENT AGENCY doporučuje tento hotel. Věříme, že na základě našeho hodnocení splníme Vaše veškerá očekávání. Přejeme Vám příjemný výběr dovolené.

8,1/10
Petr, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Hotel byl koupen jako last-minute, ale předčil naše očekávání. Hlavně pak kuchyně a pláže byly nad očekávání dobré. Moře bylo čisté a pláže prostorné i přes to,že byl hotel v hlavní sezoně úplně plný.

8,5/10

O hotelu

Sunrise Holidays Resort Adult Only

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají celkově k dispozici 383 pokojů. Pokoje se nachází z části v hlavní a z části ve vedlejší budově. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Hosté dostanou po příjezdu na uvítanou drink. V resortu je úschovna zavazadel a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, snídaňový salónek a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Jsou zde business prostory s projektorem a flipchartem s fixy.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Pokoje mají manželskou postel typu queen size a rozkládací pohovku. Také je zde sejf a minibar. V pokoji je také kuchyňský kout s varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří telefon, televize, adapter do zásuvky a WiFi (zdarma). Závěrečný úklid je zahrnutý v ceně. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout, vana a bidet. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a telefon. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V prázdninovém areálu jsou nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Komplex má venkovní bazén. Hosté se mohou opalovat na lehátkách. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - hra boccia a plážový volejbal. Příznivci vodních sportů si ze zdejší nabídky jistě vyberou. Je zde aqua aerobik a za poplatek plachtění, šnorchlování a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, jóga a aerobik. V resortu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde sauna a za příplatek spa, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Prázdninový areál zajišťuje zábavní program pro děti i dospělé. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.