STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Riadh Palms

8/10
8/10

Tunisko, Pevnina, Sousse

Recenze

Pavel, pobyt s rodinouzáří 2022

Rozhodně nedoporučuji. Hotel byl velkým zklamáním

4,3/10
Jana, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

5,3/10
Adéla, pobyt s přáteličervenec 2019

9,3/10
Gino, pobyt s rodinoučervenec 2019

Moře s pískem na 100%, hotel a zázemí 40%. Nejsme moc nároční, ale ty fronty nás ubíjely...

6,1/10
Petr, pobyt s přáteličerven 2019

8,3/10
Marta Nová, pobyt s přátelizáří 2018

Tato dovolená se nám líbila,pláž čistá.

7,6/10
Helena, pobyt s rodinoučervenec 2018

Doprava v pohodě, pokoje čisté, každý den čisté osušky a ručníky ,uklizeno, krásný výhled na moře. hodně lidí, hotel starý, dalo by se co vylepšovat, neodpovídá 4 hvězdám, hluk, personál bez bakšiše moc milý nebyl. Hosté asi Alžířané(arabové?),hrozný bordeláři,naberou si hodně jídla,jenom se v něm povrtají ,poházejí po stole a jdou pryč, takového plýtvání, nemám duvod se na tento hotel vracet.

6,5/10
Simona, pobyt s přáteličerven 2018

9,3/10
Míša, pobyt s rodinoučervenec 2017

Hotel se nachází hned vedle veřejné pláže (cca 1,5 km dlouhé). Moře špinavé (odpadky), v rámci all inclusive není balená voda, ale pípa, ze které si čepujete chlórovanou ne moc dobrou vodu. Služby hotelu neodpovídají 4*. Na pláži si musíte brzy ráno sami připravit lehátko, jinak si nelehnete, v baru na pláži nemají kelímky - neustále čekáte. Všude fronty, mnoho lidí a hotel na to není připraven. Kolem bazénu kličkujete kolem lehátek - hrozí úraz. Na večeři má celý hotel 1 hodinu a 15 minut (18:30-19:45) a vyhazují vás z jídelny zhasnutím světel. Výtahy nefungují. Strava jednotvárná. Rozhodně nedoporučuji.

5,2/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2017

7/10
Pavel, pobyt s přátelizáří 2016

8,2/10
Aneta, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Hotel je starší, potřeboval by kompletní renovaci. Pokoje jsou dostacujicí ale restaurace, společenské mistnosti, posezeni v baru by potřebovali nové, no od zdí, svetel, nabytku... Hotel je obsazený z 90% rusákama kterí dělají pres den i v noci hluk, neporadek, popíjení alkoholických nápoju do rána... Jídlo docela chutnalo ale porad se opakovalo, chybel větsí výber z dezertu, napoje z automatu byly velice preslazené a delali se na ně fronty ve kterých vas pak nebaví stat, vecere byly honosnejší. Neskutecné fronty vsude a na všechno i na baru u bazenu. Nejhezcí je snad jen bazen, plaz by potrebovala vycistit od cigaret, fuj. Toalety u bazenu fuj a hnus, spinave, smradlavé a protekaji fekaliemi, TAM NECHODTE:. 4**** JSEM SI PREDSTAVOVALA JINAk!!! Tohle je nejhorší hotel ve kterem jsem byla. V loni jsem byla v hotelu SAMIRA CLUB v Tunisu a ten mel jen 3*** ale byl užasný, tam se jednou vratím. NOCNÍ MURA RIADH PALMS

7,1/10
Denča, pobyt s přáteličervenec 2016

Do hotelu jsme byly s kamarádkou přestěhovány třetí den z hotelu LTI El Ksar Resort a byly jsme nadprůměrně spokojeny. Pokoje, vybavenost v nich, jídlo, nápoje, bazén, pláž, personál a animátoři - vše bylo skvělé. Vzhledem ke krátkému pobytu (4 dny) jsme se rozhodly tento hotel navštívit letos ještě jednou. Určitě doporučuji všem věkovým kategoriím.

8,8/10
Larisa F., sám/akvěten 2016

Velmi povedená dovolená, dobrý hotel, dobrá destinace.

8,4/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

můžu jen doporučit Velký hotel ale brzo na všechno příjdete Určitě se vrátíme. Jak jsem se toho bála tak jsme byli na 100% spokojeni ba víc mile překvapeni

8,3/10
simona, pobyt s přáteličerven 2014

s kamoškou jsme si to maximálně užili

9,2/10
František, pobyt s partnerem/koučerven 2014

Pobyt v tomto hotelu se nám velice líbil, bylo tam v podstatě vše, co jsme očekávali. Od stravy přes nápoje i alkoholické, prostředí, vše v jednom místě (bazén, moře, ubytování, strava apod.) Do tohoto hotelu bychom se rádi vrátili ještě jednou.

7,5/10
Markéta, pobyt s přáteliprosinec 2013

Pobyt přes Silvestra byl úžasný, doporučily bychom tento hotel pro mladé lidi, i když většina hostů v tomto období byli senioři.

6,8/10
Veronika, pobyt s partnerem/koukvěten 2013

Pokud chcete strávit dovolenou čekáním na výtah, jídlo nebo lehátka, tak vřele doporučuji. Jinak je hotel velmi starý, okolí hotelu špinavé a vůbec není důvod se sem (do Tunisu) vracet. Za ty peníze, kolik hotel stojí normálně, se dá jet na nádhernou dovolenou jinam.

5,6/10
Michal, pobyt s přáteliprosinec 2012

8,5/10
Lenka, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

8,8/10
jitka, pobyt s rodinousrpen 2012

moc velký hotel u bazénu mnoho lidí stále obsazené výtahy příště do menšího hotelu

6,4/10
Hana, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

8/10
Katka, pobyt s rodinoučerven 2012

Velice příjemný hotel a super služby,určitě se tam zase vrátíme.

8,5/10
Lenka, pobyt s přáteličerven 2011

Vřele doporučuji

7,1/10
Maria, pobyt s partnerem/koučerven 2011

8,1/10

O hotelu

Riadh Palms

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel je z roku 1988. Objekt má 650 pokojů. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů V hotelu se nachází restaurace, bar a hospoda. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (zdarma). Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou využít terasu, lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Hotel hostům nabízí různé sportovní aktivity, například hru boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf a lukostřelbu. Za poplatek je jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například jízda na šlapadlech a aqua fitness. Za poplatek je vodní lyžování, jet ski a jízda na banánovém člunu. Objekt nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, jógu, gymnastiku a aerobik. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, hammam, kosmetický salon, masáže, omlazující procedury a solárium a za příplatek také parní lázeň. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a Diners Club.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.