STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Blue Orange

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sozopol

Recenze

Ivana, pobyt s rodinousrpen 2022

Vhodná dovolená pro všechny, kteří hledají klid.

9/10
Jarka, pobyt s partnerem/kousrpen 2021

Dovolená celkem dobrá,moře krásné, akorád bych příště jela nekam na více rušné misto se zábavou. Jinak spokojenost.

6,1/10
Martina , pobyt s rodinoučervenec 2018

V BG jsem byla naposledy pred 30 lety a jela jsem nyni pouze kvuli detem, aby nasly nejakou tu muslicku, na ktere jsme v Recku nemeli stesti. Byla jsem nadmiru pozitivbe prekvapena jak urovni hotelu (nikde plisne, jak me od BG resortu odrazovali pratele), vysoka cistota prostor, kvalita i chut jidla (nikdy zadne strevni potize jako v Tunisu ci Egypte) , pokkidna nekonecna plaz, super pocasi (ne tak extremni, jako vice jizneji na planete, pritom vzdy 28 stupnu) , MHD klimatizovane, sluzby CK vzdy na minutu presne.....i muslicky byly, ikdyz jen malicje, ale spousta... my byli nadseni!

8/10

O hotelu

Blue Orange

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Komorní hotelový komplex vyšší třídy se nachází nedaleko půvabného města Sozopol, jehož historie sahá až do středověku a jehož pobřeží, historické budovy a atmosférické uličky přitahují turisty svým nepochybným kouzlem. Hotel je obklopen rozsáhlou zelení na nábřeží. Do centra Sopozolu - cca 4 km (lze dojet místní dopravou). Od mezinárodního letiště v Burgasu je hotel vzdálen cca 40 km. Na Slunečné pobřeží - cca 70 km.

.
Pláž

Blue Orange Beach Resort se nachází přímo na písečné pláži. Lehátka a slunečníky na pláži - za příplatek 3 eura/komplet.

.
K dispozici pro hosty

Komplex se skládá ze dvou hotelových budov a pěti třípodlažních vil. Vybavení: recepce, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, dva venkovní bazény a jeden krytý bazén, bezplatné soukromé parkoviště. V hotelu je možné si pronajmout auto (za příplatek).

Internet

Bezdrátové Wi-Fi připojení k internetu - k dispozici v areálu i na pokojích.

Catering

All inclusive zahrnuje - snídaně (07:30-10:00), obědy (12:30-14:30), večeře (18:00-20:00) formou bufetu v hlavní restauraci; během jídla se podávají nápoje: voda, káva, čaj, džusy (během oběda a večeře navíc pivo, víno a další místní alkoholické nápoje). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje jsou k dispozici v baru u bazénu od 10:00 do 23:00, stejně jako odpolední občerstvení v hlavní restauraci od 15:30 do 17:00. Káva a čaj v hlavní restauraci zdarma, v baru u bazénu za příplatek.

.
Sportovní a animační program

Hotel pořádá celodenní animační program pro děti i dospělé. K dispozici je také stolní tenis, volejbalové hřiště, wellness centrum s krytým bazénem, tureckými lázněmi, masážemi a fitness centrem, tenisový kurt, půjčovna kol, centrum vodních sportů (atrakce za poplatek). Pro nejmenší děti je k dispozici miniklub a dětské hřiště. Fitness centrum je za příplatek cca 6 leva/den.

.
Webové stránky

http://www.blueorangebg.com/

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel pro všechny, kteří hledají idylickou atmosféru daleko od ruchu velkých prázdninových středisek. Vhodný pro páry i rodiny s dětmi!

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.