STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sunny House

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Carevo

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Sunny House

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Rodinný penzion se nachází v nové části městečka Carevo. Od Burgasu je Carevo vzdáleno cca 70 km jižně. Penzion je vzdálený cca 200 m od písečné pláže.
Pláž
Vzdálenost 200 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro mále děti. Lehátka a slunečníky za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek. Možnost rychlého občerstvení. V sezóně možnost dopravy na pláž Nestinarka nebo Arapja místním autobusem za poplatek, zastávka cca 200 m od penzionu.
Ubytovaní
Dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, klimatizace, balkon, TV, malá lednice, varná konvice. Wi-Fi připojení zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Family pokoj - větší dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek (rozkládací pohovka) - ostatní vybavení stejné jako dvoulůžkový pokoj.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě. Dvoulůžkový Family pokoj: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.
Stravování
BEZ STRAVY
Sport a zábava
V městečku restaurace, bary, kavárny, obchůdky se suvenýry, diskotéky, městský park s rozsáhlým dětským hřištěm. Doporučujeme návštěvu místního muzea a starobylého kostela s úchvatným pohledem nad skalnatými hlubokými zátokami. Pobřeží je zde členité, s jednou větší pláži Nestinarka a dalšími menšími plážemi a zátokami s možností procházek do okolí. Ideální pro pasivní odpočinek. V sezóně možnost dopravy na pláž Nestinarka nebo Arapja místním vyhlídkovým autobusem za poplatek, zastávka cca 200 m od penzionu. Krásná promenáda vás zavede podél moře z nové do staré části - Vasiliko. Velký přístav s létní scénou.
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 90 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.