STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Laguna Beach Alya Resort & Spa

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Okurcalar

Recenze

Michal. P, pobyt s rodinoučervenec 2023

10/10
Michal. P, pobyt s rodinoučervenec 2023

9,9/10
Pavel, pobyt s rodinouříjen 2022

7,8/10
Lucie, pobyt s rodinouříjen 2022

8,3/10
Tomas, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

5/10
Marketa, pobyt s rodinouříjen 2019

9,4/10
Klára, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

určitě za to hotel stojí

7,7/10

O hotelu

Laguna Beach Alya Resort & Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Resort nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. V konferenčním sálu lze pořádat konference, přednášky a jednání.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a kuchyň. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Aktivní hosté zde mohou sportovat. Hotel nabízí plážový volejbal. Prázdninový areál nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. V komplexu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla. Resort nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.