STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Vezhen

7/10
7/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry

Recenze

Chester, sám/asrpen 2019

4/10
Renata, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

7,4/10
Jana, pobyt s přátelizáří 2016

Viděly jsme ,odpočaly jsme si ,ale už budeme opatrněji vybírat a jen s delegátem .A na to horší nebudeme vzpomínat . S pozdavem Jana

5,3/10
Petr, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

6,1/10
Radim, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

Dovolená je to pěkná, ovšem s přihlednutím na peníze. Pokud bych si dovolenou zaplatil letecky, tak dle mě za tyto peníze by už neodpovídala. Cesta autobusem je velmi náročná, ale dá se přežít. V autobusu ale velmi málo místa na nohy - páni z cestovky žřejmě narvali co nejvíce sedaček do autobusu, aby byl co největší vývar, ovšem vyšší lidi měli opravdu problém. Kvalita jídla otřesná, kvalita nápojů ucházející. Čistota pokoje super, výhled na moře z nejvyššího patra krásný. Moře půl dovolené díky větru a vlnám celkem špinavé, samé řasy a kdoví co, škoda. Pláže super, dají se najít opravdu volné, s jemným pískem. Celkově pěkná dovolená, ale po druhé bych se minimálně do tohoto hotelu nevrátil. Za tyto peníze ale ucházející.

5,4/10
Michaela, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

5,9/10
luboš, pobyt s rodinousrpen 2015

pro mě celkový dojem velmi dobrý. Nejhorší přeprava autobusem (kdyby bylo více místa na nohy určítě by cesta byla snesitelnější velmi smutný veřejný prostor, v tomto vyhlášeném letovisku bych očekával lepší prostředí spokojeni jsme byli i s naší delegátkou Markétou, ochotná, příjemná, dobře znalá místních poměrů ochotný a příjemný personál pokazilo závěrečné odebírání pásků na ruce, u některých přímo u posledního jídla ještě s příborem v ruce doporučoval bych stravování ukončit večeří před odjezdem(musí se čekat bez ubytování téměř celý den a ještě bez stravy před 24 hod. cestou) i za zvýšení ceny zájezdu o nějakou stokorunu páni řidiči také neoplývali zrovna příjemností a informovanost o zastávkách a momentálnu místu nacházení se při projížďce evropou by také neškodila, ale pro toto tam asi nejsou, důležíté je, že nás v pořádku a bezpečně dopravili tam a zpět i tak extrémních vedrech které panovali a to jistě mení také málo

7,8/10
Eva, pobyt s rodinoučervenec 2015

9/10
Anežka, pobyt s rodinoučervenec 2015

Skvěla dovolena :)

7,8/10
Veronika, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

5,6/10
Věra Hanzalova, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Pro rodinu s dětmi ubytovaní dobré .Jidlo vyborné.I když jsem starší tak by měli dělat taněční večer na dovolené ma byt veselo jsme se zhodli víc lidí našeho věku.Naká hudební projev by nebil špatní. Jinak jsme byli spokojení bylo to na jedničku. Cestvka neb dopravce by si měl koupít nový autobus moderní a lepší filmy.

8/10
ivo, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

profi prace delegatky markety a timto ji i zdravim

6,3/10
Zdeněk, sám/azáří 2014

6,9/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Prostředí mimo hotel je strašné. Smrad popelnic a splašky které tečou až do moře, což mě přivádí na téma moře a pláž. Pláž je tak kilometr pěšky od hotelu. Je špinavá, u vstupu do moře je plno usychajících chaluh, které jsou i v moři a díky nim smrdí také. Ale když obětujete půl hodiny chůze, dostanete se do Zlatých písků, kde je hezká pláž, kterou můžete vidět na fotce, která je tu ve fotogalerii s bary, promenádou s trhy a obchody. Spíš doporučuji si najít hotel přímo ve Zlatých píscích. Dovolená mě vemi zklamala.

5,8/10
Evasrpen 2014

5,6/10
Radim, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

10/10
Alena, pobyt s rodinoučervenec 2014

7,4/10

O hotelu

Vezhen

Neoficiální popis ubytování

O ubytování

Hotel Vezhen patří díky prostorným pokojům, které jsou orientovány směrem k moři, mezi nejlépe hodnocené hotely. Je vhodnou volbou pro rodiny s dětmi. V nabídce naleznete zájezdy se snídaní nebo zájezdy s programem ALL INCLUSIVE, kde si každý přijde na své.

Poloha a popis

Hotel se nachází přibližně 550 m od písečné pláže, v klidné lokalitě Zlatých Písků s názvem Chajka. Pohodové prostředí je vhodné především pro ty, kteří si chtějí užít dovolenou plnou odpočinku. Všechna okna pokojů jsou orientována směrem k moři. V okolí hotelu se nachází spousta obchodů, restaurací i barů. Do centra Zlatých Písků dojdete pohodlnou chůzí přibližně za 20-25 minut, můžete ale využít i místní hromadnou dopravu nebo levné taxi.

Pokoje

V tomto hotelu oceníte především prostorné pokoje. Veškeré pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC a fénem, TV, lednicí a telefonem. Samozřejmostí je i v ceně zahrnutá digitální klimatizace. Odpočívat můžete na vlastní terase s posezením, s orientací směrem k moři, pohodlí pobytu zvyšuje i výtah obsluhující všechna patra hotelu. Do všech pokojů je možnost objednat přistýlku. Variantou pro rodiny s dvěma dětmi jsou v nabídce apartmány.

Služby hotelu

V ceně ubytování mohou hosté využívat hotelový bazén včetně lehátek a slunečníků. Příjemné atmosféře přispívá rozdělení bazénu na dvě části (pro dospělé a pro děti) i bezprostřední blízkost baru, který funguje v režimu ALL INCLUSIVE. V hotelu se nachází směnárna, dětské hřiště, k úschově vašich cenností pak slouží hotelový trezor. Jistě využijete i možnost připojit se k Wi-Fi a zahrát si šipky, kulečník nebo stolní tenis.

Stravování

Snídaně jsou podávány formou švédských stolů.
Klientům, kteří si zakoupili pobyt v režimu ALL INCLUSIVE, jsou snídaně, obědy i večeře podávány formou švédských stolů, jedná se tedy o - co se množství týče - neomezenou konzumaci. Příjemným bonusem je pak v rámci programu ALL INCLUSIVE odpolední svačina.
ALL INCLUSIVE PROGRAM
Jídlo: Snídaně 8.00 - 10.00 hod., oběd 12.00 - 14.00 hod., odpolední svačina 15.00 - 17.00 hod., večeře 18.00 - 20.00 hod.
Nápoje: nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje, jako jsou točené pivo, bílé a červené víno nebo tvrdý alkohol, jsou servírovány denně od 10.00 do 22.00 hod.

Destinace

Bulharsko patří už řadu let mezi oblíbené destinace nejen českých turistů. Ty láká na 378 kilometrů dlouhé pobřeží lemované nádhernými písečnými plážemi, prázdninovými letovisky a historickými městy s kouzelnými přístavy. Za jeho velkou oblibou stojí bezpochyby i příznivé ceny.

Jedním z nejoblíbenějších a zároveň druhým největším letoviskem bulharského pobřeží jsou Zlaté Písky. Ty najdete 17 kilometrů severně od Varny, třetího největšího města Bulharska. Svůj příznačný název získaly díky jemnému zlatavému písku, který pokrývá 4 kilometry dlouhou pláž. Ta svou rozlohou a velkolepostí připomíná širokou riviéru. Rodiny s dětmi oceňují pozvolný vstup do moře, k romantickým procházkám pak láká tamní promenáda, která lemuje celé pobřeží v centru města. Tam na vás kromě gastronomických zážitků v tamních restauracích čeká i nespočet míst nabízejících zábavní a sportovní vyžití.

V nabídce našich hotelů najdete jak ty v centrální části Zlatých Písků (hotely Atlas, Astera), tak v klidnější lokalitě Chajka (hotely Detelina, Vezhen). Většina našich hotelů nabízí stravování formou ALL INCLUSIVE nebo ULTRA ALL INCLUSIVE. Tento typ stravování (včetně neomezené konzumace nealkoholických i alkoholických nápojů) si zamilovala naprostá většina našich klientů. Nabízíme ale i jiné varianty pobytů a mnoho dalších hotelů. Celou nabídku najdete na webu experitour.cz. Volba je jen na vás a my vám s ní rádi pomůžeme.

Nejjednodušší cesta k objevování krás a zajímavostí bulharského pobřeží vede přes nabídku našich fakultativních výletů. Ty si snadno objednáte přímo v místě pobytu a provázet vás po nich bude zkušený český průvodce. Za zmínku i vidění rozhodně stojí starobylé městečko Nesebar, které je součástí světového dědictví UNESCO a zcela právem se pyšní přezdívkou "perla Černého Moře". Mezi nezapomenutelné poznávací výlety patří i ten na Mys Kaliakra, úchvatný a místy až 70 metrů vysoký útes, ke kterému se váže poutavá historie. Pro rodiny s dětmi je výbornou volbou návštěva delfinária ve Varně. Děti si užijí show s delfíny a rodiče se mohou těšit na následnou prohlídku historického centra města. Milovníci vodních radovánek ocení plavbu lodí podél pobřeží s jedinečnou možností koupání i rybaření. Kromě případného úlovku na vás na palubě čeká občerstvení včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a výborného oběda. Více informací o fakultativních výletech najdete v detailu vybraného zájezdu zde na webových stránkách.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.