STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Primorsko Paradise

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Jana, pobyt s rodinousrpen 2014

8/10
Milada, pobyt s rodinousrpen 2014

7,3/10
Květoslava, pobyt s rodinousrpen 2013

Dovolená krásná, možná i díky pěknému počasí - jen to moře kdyby bylo čistější - bez řas. Jinak doporučuji, klidně bych tam letěla znova.

7,1/10
Iveta, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

7,5/10
mira, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

6,1/10
Tomáš, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

7,3/10
Hana, pobyt s rodinousrpen 2012

Hotel je milý a útulný. Kuchyně dobrá. Okolí je hlučnější. Stravování v místních restauracích bylo moc dobré. Personál byl všude velmi vstřícný. Nakupování nemělo chybu. Doporučuji smlouvat. Jeli jsme ke konci sezóny, tak se nám to vyplatilo. Moře bylo hrozné. Na Jižní pláži, která má být klidnější, byly větší vlny, takže děti nemohly do vody. Dospělí to vzdali kvůli nadměrnému množství řas. Severní pláž byla čistá, ale z důvodu velkých vln nebylo koupání povoleno. Na štěstí jsme objevili vláček, který svážel lidi na pláž za Primorskem, která se jmenuje Perla Beach. Doporučujeme!

6,5/10
Michaela, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

7,2/10
Mara, pobyt s partnerem/kousrpen 2009

9,4/10
Andrej, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Veľa ľudí nám doporučilo Bulharsko,ale veľmi nás to tam sklamalo!Hotel nič moc,delegátka nedokázala vybaviť absolútne nič!mladá a neskúsená.Nikdy som sa z dovolenky netešila tak domov ako teraz,ešteže sme boli iba na 7 dní!Jediné pozitívum bolo pekné počasie a more.Už nikdy viac Prímorsko a hotel Prímorsko!!!Nedoporučujem vobec mladým parom.

5,8/10
zuzana, pobyt s rodinousrpen 2011

cestovala jsem s rodinou a s přáteli a moc se nám tam všem líbilo:-)

7,6/10

O hotelu

Primorsko Paradise

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Oblíbený, našimi klienty ověřený, rodinný hotel Primorsko Paradise (ex. Hotel Primorsko - sektor A) s bazénem se nachází v Primorsku, pouhých 150 m od jižní pláže a od centra letoviska je vzdálen cca 200 m. Tento klubový hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie a můžeme ho doporučit i rodinám s dětmi. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé turistické centrum. Nachází se přibližně 50 km jižně od Burgasu. Rozkládá se na poloostrově, k němuž přiléhají dvě nádherné písečné pláže - jižní a severní.
Pláž
Dlouhá písečná pláž (jižní pláž) s pozvolným vstupem do moře vzdálená cca 150 m je vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů na pláži (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek cca 5-7 Lv/1 kus.
Ubytovaní
Dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, některé s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, klimatizace, kabelová TV, malá lednice, kabelový internet zdarma a balkon. Dětská postýlka na vyžádání 60 Kč/den. Pokoj s výhledem na moře na vyžádání za příplatek 300 Kč/pokoj/noc.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě.
Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.
Jednolůžkový pokoj (SGL): 1 dospělý.
Vybavení hotelu
Vstupní hala s recepcí, restaurace s venkovním posezením, výtah, venkovní bazén pro děti i dospělé, lehátka u bazénu zdarma, jacuzzi, směnárna (po 23.6.), dětský koutek.
Služby zdarma
Wi-Fi připojení v hotelové restauraci zdarma.
Služby za poplatek
Bezpečnostní schránka na recepci za poplatek 2 LV/den.
Stravování
SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci.
Sport a zábava
V Primorsku naleznete spoustu atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti (soukromé kavárny, diskotéky, restaurace, aquapark, tenisové kurty, obchody, poštu, banky, bankomaty, trampolíny a skákací hrady pro děti, vyhlídková terasa u severní pláže apod.). Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-7 Lv/1 kus). V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu (zastávka u aquaparku - cca 200 m od hotelu, v provozu po 20.6.). Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. Na velké kameny podél promenády postupně najdete namalované portréty mnoha světových osobností. 5 km severně od města Primorsko se nachází úchvatná thrácká kamenná svatyně Beglik Taš, často nazývána bulharské Stonehenge. Informační hodiny delegáta CK 5x v týdnu přímo v hotelu, kdy se můžete blíže seznámit s pobytovým místem, poskytovanými službami a možnostmi fakultativních výletů.
Transfer
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.