STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Antuan Matina

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Stegna

Recenze

ZuzK, sám/asrpen 2016

Dovolena byla opravdu nádherná a Stegna je nejuzasnejsi místo,kde jsem zatím byla.

9,5/10
Miloslav, pobyt s rodinousrpen 2012

8,2/10

O hotelu

Antuan Matina

Neoficiální popis ubytování

Proč právě sem
  • Příjemné prostředí rozkvetlé zahrady
  • Klidné místo
  • Pláž v blízkosti studií
Poloha
Příjemná jednopatrová vilka leží nedaleko starého přístavu mimo přímý dosah ruchu letoviska. Vilka je oplocená a obklopuje ji pečlivě udržovaná zahrada plná květin a subtropického ovoce. Pláž máte na dohled, je to skutečně jen pár kroků. Centrum letoviska s řadou taveren, obchody s potravinami a suvenýry je vzdáleno cca 200 m.
Ubytovaní
Studia v přízemí jsou situována směrem k moři s výhledem do krásné zahrady a mají 3 řádná lůžka. Studia v 1. patře mají výhled na moře a 2 lůžka s možností 1 přistýlky. Studia jsou vybavena sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, ledničky a základního nádobí), varnou konvicí, klimatizací (za příplatek) a Wi-Fi. Všechny pokoje mají sítě proti komárům. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).
Výběr konkrétního čísla pokoje
  • zvýšené přízemí: studio č. 1
  • 1. patro: studio č. 5
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.
Stravování
Bez stravování, možnost dokoupení snídaní, večeří nebo polopenze. Servírované rozšířené kontinentální snídaně a servírované večeře (salát, hlavní jídlo, dezert nebo ovoce) se podávají ve vyhlášené taverně Gorgona, která je vzdálena cca 20 m od ubytování.
Pláž
Krásná písčito-oblázková pláž je cca 50 m od ubytování. Ve vodě jsou oblázky (doporučujeme boty do vody). Na pláži jsou k pronajmutí lehátka a slunečník za cca 10€/den/set.
Vzdálenosti
Pláž: cca 50 m
Centrum Stegny: cca 300 m
Letiště: cca 35 km
Slevy pro děti
1 DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer
1 dítě do 13 let na přistýlce (3. lůžko, bez stravování) platí pouze 10990 Kč/ 12990 Kč (7/14 nocí). Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit.
Poznámka
Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio/apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.
Cena zahrnuje
letenku Praha/Ostrava - Rhodos - Praha/Ostrava včetně poplatků spojených s leteckou dopravou, transfery, 7x nebo 14x ubytování, stravování dle popisu, služby delegáta CK.
Volitelné doplatky
cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
klimatizace: cca 8 €/den (platba na místě)
dítě do 2 let (0 - 1,99): 990 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.